2777
2789
عنوان

بارداری و بی بی چک منفی

10366 بازدید | 26 پست

سلام

دوستان یه تجربه خواستم بگم به عزیزایی که بعد ای وی اف یا حتی عقب انداختن بی بی چک زدن و نتیجه منفی دیدن ....عزیزای آی وی افی عجله نکنید برای بی بی زدن!

من سه روز بعد جواب مثبت آز بی بی زدم و منفی بود!

تا قبل آز بی بی نزنید و خودتون و روح و روانتون رو اذیت نکنید

ارامش خودتون رو مختل نکنید !

آز از همه چی بهتره

حتی اگر طبیعی عقب انداختید هم‌ همینطور ! برید یه هفته بعد آز بدید

ما خانوادگی بی بی منفی داریم 😂😂خواهرم باردار بود هرچی بی بی میزد منفی میشد! آخرشم بعد مدت زیاد بخاطر درد معده و تهوع رفت دکتر آز داد دید حامله اس😆پس با هر بی بی الکی خودتون اذیت نکنید!

یه صلوات مهمونم‌کن، نی نی رو توی بغلم بگیرم سالم لطفا🥰 دختری که چشمش به آسمونه و منتظر که دامنش سبز بشه...لطفا برام دعا کن به آرزوم برسم و خدا حسرت به دلم‌ نزاره 💖 من معجزه خدا رو دیدم😍برای نی نی توی دلم لطفا دعا کن سالم بغلش بگیرم 😍الهی هرچی میخوای خدا به دل مهربون و زبون دعاگوت ببخشه🙏نی نی قشنگم به دنیا اومد و هزاران غنچه شادی در قلب من جوونه زد😍انشالله قسمت هرکسی چشم انتظاره، بگو آمین😇

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم فردا میرم آز. 

آره اتفاقا اصلا تایپک شمارو دیدم یادم افتاد!

چقدر حرص خوردم با اینکه آز مثبت بود ! بتا بالا! گفتم هی تف به شانسم یه بی بی مثبت ندیدم من آخرشم !😂

خواهرمم ندیده بود 😅😅

یه صلوات مهمونم‌کن، نی نی رو توی بغلم بگیرم سالم لطفا🥰 دختری که چشمش به آسمونه و منتظر که دامنش سبز بشه...لطفا برام دعا کن به آرزوم برسم و خدا حسرت به دلم‌ نزاره 💖 من معجزه خدا رو دیدم😍برای نی نی توی دلم لطفا دعا کن سالم بغلش بگیرم 😍الهی هرچی میخوای خدا به دل مهربون و زبون دعاگوت ببخشه🙏نی نی قشنگم به دنیا اومد و هزاران غنچه شادی در قلب من جوونه زد😍انشالله قسمت هرکسی چشم انتظاره، بگو آمین😇

من دو ماهه باردار بودم بی بی چک  زدم منفی بود با اینکه قلبش هم تشکیل شده بود😂😂

وای مثل خواهر من ! هی بی بی و هی جواب منفی 

میگفتیم آز بده میگفت برو بابا

اخرشم با حال بد رفت بیمارستان! دکتر با جواب ازگفته بود پاشو بابا دو ماه و چند روزته ! 😅

اینم گفته بود هی بی بی زدم منفی بود که!

خیلی پیش میاد نباید حرص خورد به نظرم فقط آز تعیین کننده اس

آره اتفاقا اصلا تایپک شمارو دیدم یادم افتاد! چقدر حرص خوردم با اینکه آز مثبت بود ! بتا بالا! گفتم ه ...

علائم شماچی بود؟

گفت هر کسی رو تـوی قبــر خودش میذارن عیسی بـه دیــن خود، موسی بـه دیــن خود به ما چه ربطی داره بقیـه تـو جامعه چیــکار میکنن اما نشنیده بـود از پیامبر اسلام که : یـک فـرد گنهکار، در میـان مردم هماننــد کسی است که با جمعی سوار کشتــی شود و به هنــگامی که در وسط دریــا قرار گیـرد تبــری برداشته به سوراخ کــردن موضعی که در آن نشسته است بپردازد و هرگاه به او اعتـراض کننــد در جواب بگویــد من در سهم خود تصــرف میکنــم ! اگر دیــگران او را از ایــن عمل خطرناک بازندارنــد، طولی نمیکشد که آب دریــا به داخل کشتـی نفوذ کــرده و یکباره همه ساکنان کشتــی را به همراه کشتــی در دریا غرق می کنــد
علائم شماچی بود؟

من آی وی اف کردم و تقریبا هیچ علامت خاصی نداشتم!

منظورم تهوع و ایناس

ببین من یه بار به شدت دل درد گرفتم که ترسیدم دارم پری میشم

بعدش فقط زیر شکمم و کمرم درد میکرد

تهوع و ویار و چه بدونم علائم بزرگ و خاص هیچی ! هی ام به همسرم میگفتم من هیچی حس نمیکنم و فکر نمیکنم خبری باشه !

خواهرمم ماه دوم تازه افتاد معده درد و تهوع !

وای مثل خواهر من ! هی بی بی و هی جواب منفی  میگفتیم آز بده میگفت برو بابا اخرشم با حال بد رفت ...

اره استرس خیلی بده منم خواهرم از وقتش گذشته بود نه میرفت آزمایش نه بی بی چک میزد آخرش هم اونقد سر بچه استرس داشت که وقتی سقط کرد فهمید باردار بوده

من آی وی اف کردم و تقریبا هیچ علامت خاصی نداشتم! منظورم تهوع و ایناس ببین من یه بار به شدت دل درد ...

منم این ماه اقدام کردم روزموعدم تا۲روز سمت چپم لگن وپام دردعجیبی داشت ولی خوب شدم الانم یک هفته گذشته وپری نشدم البته تنبلی دارم وپلی کیستیکم میگم شاید طبیعی باشه 

گفت هر کسی رو تـوی قبــر خودش میذارن عیسی بـه دیــن خود، موسی بـه دیــن خود به ما چه ربطی داره بقیـه تـو جامعه چیــکار میکنن اما نشنیده بـود از پیامبر اسلام که : یـک فـرد گنهکار، در میـان مردم هماننــد کسی است که با جمعی سوار کشتــی شود و به هنــگامی که در وسط دریــا قرار گیـرد تبــری برداشته به سوراخ کــردن موضعی که در آن نشسته است بپردازد و هرگاه به او اعتـراض کننــد در جواب بگویــد من در سهم خود تصــرف میکنــم ! اگر دیــگران او را از ایــن عمل خطرناک بازندارنــد، طولی نمیکشد که آب دریــا به داخل کشتـی نفوذ کــرده و یکباره همه ساکنان کشتــی را به همراه کشتــی در دریا غرق می کنــد
من آی وی اف کردم و تقریبا هیچ علامت خاصی نداشتم! منظورم تهوع و ایناس ببین من یه بار به شدت دل درد ...

منم این ماه انتقال دارم برام دعا کنید 

راستی شما استراحت مطلق داشتید ؟ تغذیه تون چطوربود و بار چندم انتقال مثبت شدید ؟

اره استرس خیلی بده منم خواهرم از وقتش گذشته بود نه میرفت آزمایش نه بی بی چک میزد آخرش هم اونقد سر بچ ...

اخی الهی 😔چقدر بد

اره استرس خیلی بده

چه برای باردار شدن و چه بعد بارداری

فقط آرامش و توکل به خدا

منم این ماه اقدام کردم روزموعدم تا۲روز سمت چپم لگن وپام دردعجیبی داشت ولی خوب شدم الانم یک هفته گذشت ...

الهی که باردار باشی 🙏عزیزم خب یه آز بده خیالت راحت باشه

ایشالا که خدا خواسته و بارداری عزیز

الهی که باردار باشی 🙏عزیزم خب یه آز بده خیالت راحت باشه ایشالا که خدا خواسته و بارداری عزیز

میترسم نباشم وحالم بدشه براهمین فعلا صبرمیکنم تابیشتربگذره ببینم چی میشه 

منم این ماه انتقال دارم برام دعا کنید  راستی شما استراحت مطلق داشتید ؟ تغذیه تون چطوربود و بار ...

اگر لایق باشم چرا که نه عزیزم حتما.انشالله که انتقال میدی و با جواب مثبت میای.دلت روشن باشه ، دلم روشنه برات گفتی اصلا حسم خیلی خوب بود بهت مثبتی انشالله

اره استراحت یک هفته ی اول کامل مطلق بودم و بعد یه هفته مثلا یکم قدمم میزدم یا بلند میشدم ولی آشپزی و کار نه واقعیت

داروها،آرامش، ژله هر وعده غذایی،  پای مرغ وهرچی تقریبا سردی جاته خوردم.

ادویه نخوردم زعفرون و اینا نخوردم.سیب و به و پرتقال خوردم خیلی

ماکارانی و سوپم خوردم

من چندباری ای وی اف کردم ولی خب شرایطم هربار فرق داشت و نشد

این بار دکترمم عوض کردم و انرژی مثبت و دعاهای دوستای نی نی سایتی مثبت شدم

میترسم نباشم وحالم بدشه براهمین فعلا صبرمیکنم تابیشتربگذره ببینم چی میشه 

اصلا یه درصد فکر کن خدای نکرده نباشی که هستی انشالله اشکال نداره که بازم اقدام میکنی و میشه

فقط اون مشکلات رو درمان کن حتما.خود تنبلی و این داستانا اذیت کننده و باعث نشدن میشه