2777
2789
عنوان

کرونای جدید

736 بازدید | 21 پست

یه سری اخبار جدیدهست که انگار توچین یه بیماری تنفسی مثل کرونا داره شیوع پیدامیکنه که اگه به ایران برسه مدارس ودانشگاهاتعطیل میشن

شماچیزی راجع بهش شنیدین؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نباشه تروخدا من همینجوریشم همش سرماخوردم باردارم هستم محدودیت دارویی و دمنوش اینا دارم 

بعد خیلی بد خیلی بد هم همش سرفه میکنم جوری که شکمم درد میگیره نفس تنگی هم دارم   

امضامو دلی مینویسم من توی ۱۴ سالگی صاحب یه دختر شدم خودم خیلی سختی کشیدم توی زندگیم از خدا فقط فقط خوشبختی دخترمو میخام🙏این بچه توی شهری که من دور از خانوادم بودم هم پدرم بود هم مادرم با هم بزرگ شدیم یه جاهایی عقل و شعور این بچه خیلی بیشتر از باباش بود😒انشالله که همه ی دخترا عاقبت بخیر بشن

به نظرم کرونا حسابی برای سرمایه دارا سود داشته

دوباره دارن تکرار میکنن سناریوشو 

ایجاد ترس +پایین اومدن سیستم ایمنی + شیوع بیماری + واکسن و درنهایت مرگ بسیاری افراد تو این چرخه و از بین رفتن سرمایه، انگیزه و امید و ... خیلی از افراد عادی 

نترسین بابتش

فقط سیستم ایمنیتونو قوی کنین و به روحتون اهمیت بدین

ترس به دلتون راه ندین

اینو به عنوان کسی که تو دوره کرونا وسواس شدید گرفت و روح و روانش به هم ریخت بهتون میگم🌹

میشه لطفا یه صلوات برای سلامتی پدر و مادرم بفرستین🙏🌹❤️|||چنگیزخان نتوانست بخارا را تسخیر کند نامه ای نوشت که هرکس با ما باشد در امان است !اهل بخارا دو گروه شدند ، یک گروه مقاومت کردند و گروه دیگر با او همراه شدندچنگیزخان به آن ها نوشت: باهمشهریان مخالف بجنگید ، و هر چه غنیمت به‌دست آوردید، از آن شما باشد و حاکمیت شهر را نیز ایشان پذیرفتند و آتش جنگ بین این دو گروه مسلمان شعله‌ور شد...و در نهایت، گروه مزدوران چنگیز خان پیروز شدنداما شکست بزرگ آن بود که او دستور داد گروه پیروز خلع سلاح و سربریده شوند!چنگیز گفته‌ی مشهورش را گفت: اگر اینان وفا می‌داشتند، به خاطر ما بیگانگان به برادرانشان خیانت نمی‌کردند! این عاقبت خود فروشان است.الكامل في التاريخ/ عزالدین بن اثیر/

اره تو آمریکا هم شیوع پیدا کرده 

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 
نباشه تروخدا من همینجوریشم همش سرماخوردم باردارم هستم محدودیت دارویی و دمنوش اینا دارم  بعد خی ...

عناب بجوشون بخور خیلی خوبه منم باردارم سرما خورده بودم از بدن دردش ک نگممممممممممم فکر کنم زایمان طبیعی دردش کمتره انقدر ک درد داشتم سرفه هااااش خفه میشدم جرات نداشتم هیچی بخورم پشت بندش سرفه هام شروع میشد نه حس بویایی داشتم نه چشایی کلا مثه جنازه فقط پهن بودم وسط زمین 

عناب بجوشون بخور خیلی خوبه منم باردارم سرما خورده بودم از بدن دردش ک نگممممممممممم فکر کنم زایمان طب ...

تو خوب شدی عزیزم؟ 

اره عناب دم میکنم میخورم ولی خیلی طولانی شد خوب نمیشم اصلن خیلی هم به خودم میرسم شلغم میخورم سوپ میخورم عناب دم‌میکنم 

امضامو دلی مینویسم من توی ۱۴ سالگی صاحب یه دختر شدم خودم خیلی سختی کشیدم توی زندگیم از خدا فقط فقط خوشبختی دخترمو میخام🙏این بچه توی شهری که من دور از خانوادم بودم هم پدرم بود هم مادرم با هم بزرگ شدیم یه جاهایی عقل و شعور این بچه خیلی بیشتر از باباش بود😒انشالله که همه ی دخترا عاقبت بخیر بشن
تو خوب شدی عزیزم؟  اره عناب دم میکنم میخورم ولی خیلی طولانی شد خوب نمیشم اصلن خیلی هم به خودم ...

اره خداروشکر من بعد از دو هفته خوب شدم ولی چ فایده داغون شده بودم خیلی بد بود لرزززز میکردم تب میکردم تا دستشویی میخواستم برم با گریه و جیغ میرفتم اره خیلی مایعات بخور