2777
2789

اصلا نه خارشی داره نه برجستگی نه هیچی من اصلا متوجهش نشده بودم امروز دیدم تازه این لکه به وجود اومده شاید ۲ .۳ روز اصلا جاهای عمومیم نمیرم کلا خونم چرا باید پوستم اینجوری بشه این چیه ؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید شما پزشک هستید؟ چطوری عکس بزارم

نه نیستم. اونجا عضو شو مثل اینجا پیامک تایید برات میاد توی پروفایلت برو توی سوالات پزشکی من اونجا می تونی سوال بپرسی و عکس و آزمایش و ... بداری. شرح حال هم براشون بنویسی. دکترها جواب میدن. البته تخصص زنان سریعتر جواب میدن . بقیه تخصصها بیشتر باید صبر کنی.

نه نیستم. اونجا عضو شو مثل اینجا پیامک تایید برات میاد توی پروفایلت برو توی سوالات پزشکی من اونجا می ...

ممنونم گذاشتم 

از کجا متوجه بشم جواب دادن و اینکه حدودا چقدر طول میکشه جواب بدن

ممنونم گذاشتم  از کجا متوجه بشم جواب دادن و اینکه حدودا چقدر طول میکشه جواب بدن

نمی دونم عزیزم. چند سال پیش سریع جواب می دادن. الان کمتر شدن دکترهایی که جواب میدن

همون صفحه سوالت رو رفرش کن یا توی صفحه سوالات که سوالات همه هست می تونی ببین نوتیفیکیشن نداره تا جایی که یادمه.

1 - مگه موضوع اورژانسه که اینجوری سؤال میکنی؟

2 - یک ضایعه پوستی ساده است که توسط پزشک تشخیص داده شده و درمان میشه.

3 - من پزشک هستم. اما تشخیص و درمان در فضای مجازی و به این صورت، ممنوعه..

4 - نگران نباش. خطرناک نیست.

پزشک عمومی، فعالیت در زمینه پوست و مو
1 - مگه موضوع اورژانسه که اینجوری سؤال میکنی؟ 2 - یک ضایعه پوستی ساده است که توسط پزشک تشخیص داده ش ...

سلام ممنونم 

واقعا نگران شدم چون برادرم چند سال پیش گرفت از پادگان سربازیشون هیچ روحیه ای براش نمونده بود پخش شد اصلا خیلی ترسناک هر چقدرم دارو مصرف میکرد برمیگشت حتی صورتشم گرفته بود هنوزم پی گیر درمانشه....