اصلا نه خارشی داره نه برجستگی نه هیچی من اصلا متوجهش نشده بودم امروز دیدم تازه این لکه به وجود اومده شاید ۲ .۳ روز اصلا جاهای عمومیم نمیرم کلا خونم چرا باید پوستم اینجوری بشه این چیه ؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نه نیستم. اونجا عضو شو مثل اینجا پیامک تایید برات میاد توی پروفایلت برو توی سوالات پزشکی من اونجا می تونی سوال بپرسی و عکس و آزمایش و ... بداری. شرح حال هم براشون بنویسی. دکترها جواب میدن. البته تخصص زنان سریعتر جواب میدن . بقیه تخصصها بیشتر باید صبر کنی.
1 - مگه موضوع اورژانسه که اینجوری سؤال میکنی؟ 2 - یک ضایعه پوستی ساده است که توسط پزشک تشخیص داده ش ...
سلام ممنونم
واقعا نگران شدم چون برادرم چند سال پیش گرفت از پادگان سربازیشون هیچ روحیه ای براش نمونده بود پخش شد اصلا خیلی ترسناک هر چقدرم دارو مصرف میکرد برمیگشت حتی صورتشم گرفته بود هنوزم پی گیر درمانشه....