zst مدیر استارتر عضویت: 1396/10/05 تعداد پست: 464 عنوان بی بی چک زدم اولی هاله داشت دومی و سومی منفی کسی این تجربه رو داشته؟ 177 بازدید | 14 پست چهار روز از موعدم گزشته امکان داره باردار باشم؟ زندگی من خوش اومدی تو دلم خیلی دوست دارم مشتاقم ببینمت و بوت کنم😍😍😍 بعد سه سال و نیم با یه معجزه شدی عیدی من و بابات😘😘😘 1402/09/10 | 23:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zst مدیر استارتر عضویت: 1396/10/05 تعداد پست: 464 امکانش زیلده آخه دومی و سومی منفی بود ولی خیلی وقته پریودیم منظم شده این ماه اوله عقب انداختم زندگی من خوش اومدی تو دلم خیلی دوست دارم مشتاقم ببینمت و بوت کنم😍😍😍 بعد سه سال و نیم با یه معجزه شدی عیدی من و بابات😘😘😘
میلیشا عضویت: 1399/03/31 تعداد پست: 2390 من چند روز حالم خیلی بد بودچند روزم عقب انداخته بودمخوشحال بودم شاید خبری باشهاما امشب پریود شدمخیلی حالم گرفته ست
zst مدیر استارتر عضویت: 1396/10/05 تعداد پست: 464 آزمایش بتا بده میترسم ضایع بشم زندگی من خوش اومدی تو دلم خیلی دوست دارم مشتاقم ببینمت و بوت کنم😍😍😍 بعد سه سال و نیم با یه معجزه شدی عیدی من و بابات😘😘😘
zst مدیر استارتر عضویت: 1396/10/05 تعداد پست: 464 من چند روز حالم خیلی بد بود چند روزم عقب انداخته بودم خوشحال بودم شاید خبری باشه اما امشب پریود ش ... چه بد انشالله ماه دیگه باردار بشین زندگی من خوش اومدی تو دلم خیلی دوست دارم مشتاقم ببینمت و بوت کنم😍😍😍 بعد سه سال و نیم با یه معجزه شدی عیدی من و بابات😘😘😘
mehraaboon عضویت: 1401/11/04 تعداد پست: 3591 میترسم ضایع بشم انشالله نمیشی اگه ازبخاطر همسرت میگی بهش نگو برو از بده
zst مدیر استارتر عضویت: 1396/10/05 تعداد پست: 464 من بچم دوسالشه دوست دارم سنشون نزدیک به هم باشه با هم بزرگ بشن زندگی من خوش اومدی تو دلم خیلی دوست دارم مشتاقم ببینمت و بوت کنم😍😍😍 بعد سه سال و نیم با یه معجزه شدی عیدی من و بابات😘😘😘
zst مدیر استارتر عضویت: 1396/10/05 تعداد پست: 464 انشالله نمیشی اگه ازبخاطر همسرت میگی بهش نگو برو از بده اره مگه اینکه همین کارو بکنم زندگی من خوش اومدی تو دلم خیلی دوست دارم مشتاقم ببینمت و بوت کنم😍😍😍 بعد سه سال و نیم با یه معجزه شدی عیدی من و بابات😘😘😘
میلیشا عضویت: 1399/03/31 تعداد پست: 2390 چه بد انشالله ماه دیگه باردار بشین تشکرده ساله منتظرم ایندفعه هم حس میکردم انگار داره معجزه میشه اما خوب ظاهرا اشتباه میکردماز سر شب دلم گرفته ست
zst مدیر استارتر عضویت: 1396/10/05 تعداد پست: 464 تشکر ده ساله منتظرم ایندفعه هم حس میکردم انگار داره معجزه میشه اما خوب ظاهرا اشتباه میکردم از سر ش ... چله آل یاسین بردار خیلی خوبه زندگی من خوش اومدی تو دلم خیلی دوست دارم مشتاقم ببینمت و بوت کنم😍😍😍 بعد سه سال و نیم با یه معجزه شدی عیدی من و بابات😘😘😘
zst مدیر استارتر عضویت: 1396/10/05 تعداد پست: 464 میشه بگید چطوری هست؟ نیت کن تا چهل روز هر روز یک آل یاسین بخون زندگی من خوش اومدی تو دلم خیلی دوست دارم مشتاقم ببینمت و بوت کنم😍😍😍 بعد سه سال و نیم با یه معجزه شدی عیدی من و بابات😘😘😘
zst مدیر استارتر عضویت: 1396/10/05 تعداد پست: 464 دوباره گزاشتم منفی بود 😐 زندگی من خوش اومدی تو دلم خیلی دوست دارم مشتاقم ببینمت و بوت کنم😍😍😍 بعد سه سال و نیم با یه معجزه شدی عیدی من و بابات😘😘😘