2777
2789
عنوان

خواهر

85 بازدید | 4 پست

سلام بچه ها من ی خواهر ۲۱ ساله دارم ک اصلا ن حرف گوش میکنه ن حاضر کاری براخودش بکنه و من و خانوادم اسیر کرده میره حمام میاد تواتاق پتو میندازه روش بوی سگ مرده میده انگار ن انگار حمام رفته واسواس داره میره توحیاط دستشو میشوره میاد خونع باز دستشو میشوره اگه کسی دست ب لباسش بزنع میشورش یا گاهی وقتا پول برمیداره وسایل برمیدار توهیت میکنه خیلی داد میزنه بحث کش میده ب خانوادم میگم ببریم پیش مشاور اما سکوت میکنن کاری نمیکنن منم اگه بهش بگم برو پیش مشاور یاکتک میزنه یا چیزی ب حال خودشم رهاش کنیم یا لباس پاره میکنه یاوسایلمو برمیداره یا پول میبره

لطفا ی نظری بدین من چیکار کنم😔 گاهی وقتا باعث خراب شدن رابطمم میشه من کسی دوست دارم بهشون مهلت دادم خودشون جمع جور کنه پشت سرم حرف میزنه ک رابطمم ۱ سال پیش توقهر اشتی بود واقعا فشار رومه و اذیتم 

خداوند افریننده نامکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات است بر ناممکن ها میگرید
چه جوری هرروز می‌ره حموم و روزی شش بار دستش و میشوره وسواس داره ولی باز بوی سگ مرده میده؟؟؟ اینا ...

ببین میره دسشویی میاد دستش میشوره بعد میاد توخونه میره حام دستشو میشوره بعد باز میره اشپز خونه دستشو میشوره میره حمام میه تواتاق پتو میندازه روش عرق میکنه بعد میره دسش میگیره زیر اب میزنه زیر بغلش اصلا چندشم میشه یا میره حموم موهاش میزنه لباس میپوشه میاد سرسفره بعد میره حمام  اصلا خودم توکارش موندم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط روانشناس یا شایدم روانپزشک

اجی خانوادمم نمیان بعد خودشم نمیاد کاری براخودش بکنه ازهمه طرف گیر کردم😔الان سریه لباس شستن ک بهش گفتن اب نریز ۳ ساعت داد زد😢