2777
2789

یعنی میدونسته خرابه

بهش بگو خراب بوده

اگه از جایی خریده به طرف بگه خراب بوده همه ش

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهش بگو دستت درد نکنه زحمت کشیدی ولی همه جوزا خرابن اینهمه شکستم . ما گرفتیم از روستای نزدیک خودمون ...

اگه خودمم بودم اشکال نداشت خونه پدرشوهرم بودم بعدگفتم اونا دیدن زشته چندتا بشکنم بزارم توبشقاب همممه خراب آبروم رفت بخدا

کاش داییه مام گردو خراب میورد برامون

باز خوبه داییت به فکرته

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
خیلی بم برخورده نمیدونم چطور برخورد کنم

بهش بگید 

شاید عمدی در کار نبوده

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه
اگه خودمم بودم اشکال نداشت خونه پدرشوهرم بودم بعدگفتم اونا دیدن زشته چندتا بشکنم بزارم توبشقاب همممه ...

ولکن بابا واسه همه پیش میاد ما خودمونم ی سری گرفتیم خراب بود پس دادیم مشکلی نداره ک

هیچ چیز دائمی نیست
ولکن بابا واسه همه پیش میاد ما خودمونم ی سری گرفتیم خراب بود پس دادیم مشکلی نداره ک

ببین بری بخری یه حرفه خودش سوعات بیاره چیز دیگه.آخه پیش شوهرم خجالت کشیدم خودشون باع دارن خوب وبدو نمیشناسن یعنی چقد پزشو دادم خاک توسرم