2777
2789
عنوان

کیا جدا شدن؟

176 بازدید | 12 پست

ببخشید برای نیاز ج .... اذیت نمیشین؟ چیکار میشه کرد خیلی سخته؟ امیدوارم نی نی سایتی های عزیز اینقدر درک داشته باشند که منطقی برخورد کنن با تاپیک . بدون سو تفاهم 🙏🏻

آرامش نداشتی نیاز جنسی میخای چیکار آخه راحت شدی بابا

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره منظورم اینه خب اینم یه  مسأله هست من فعلا متاهلم تا خدا چی رقم بزنه .....

بهش فکر نکن ک اذیت نشی

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

باید کنترل کنی خودتو. من میفهمم چی میگی. ب بیراهه رفتم بعد از جداییم و ب خودم حق میدادم. درصورتیکه اگه خودمو کنترل میکردمو بخدا توکل میکردم و از اون امتحان سربلند بیرون میومدم حتما این وضع زندگیم نبود.

تو این مدت چطور تحمل کردی ؟

من گند زدم ، کارایی کردم ک همون کارا تاوان اونهمه سال تنهایی رو داش. اگه کثافتکاری نمیکردم زودترازدواج کرده بودمو اولاد داشتم ن اینکه توی سن بالا دوباره ازدواج کنمو نتونم بچه دارشم. هرچیزی تاوانی داره و تاوان کنترل نکردن شهوت و به بیراهه رفتن هم این بود برای من.

من گند زدم ، کارایی کردم ک همون کارا تاوان اونهمه سال تنهایی رو داش. اگه کثافتکاری نمیکردم زودترازدو ...

همه تجربه هایی داریم که به خاطرش آسیب دیدیم

کاش آدما درس میگرفتن از من  از تو  از دیگری و اینهمه خطاکار نمیشدیم😔😔