2777
2789
عنوان

کمک

68 بازدید | 6 پست

سلام خانمها 

من دو هفته پیش. به مدت دو روز پریود شدم و این ماه دو روز تموم شد در صورتیکه همیشه پنج یا شش روز طول می‌کشید ، حالا سه روز کمر درد دارم طوری که خم و راست میشم اونم با درد بنظرتون چی می‌تونه باشه؟؟؟؟؟

سوالتون:  مدت پریودم بیشتر از دو روز طول نکشید با اینکه بیشتر بود و...

احتمالات: 

۱_مشکلات درونی

2_.....( ندارد ) 

۳_.....( ندارد ) 

چه کاری بکنم؟ 

پاسخ:

1_تست بدید

2_پیش دکتر برید

3_چند روز صبر کنید و ببینید پریود میشید یا نه. 

⭕سوالی داشتید تگم کنید⭕

اِرونا هستم هر سوالی رو جواب میدم. اگه سوالی داشتید تگم کنید. 

یک عاشق آبی    گاچیده عــا رابطمونـ پاشید الانـ یــعنی هستیمـ مـا چـیـ الانـ؟ 

در تمام مورد ها و تمام سوالها را پاسخ میدم جز سوالهای نی نی سایتی که جز فعالیتهای من نیست و باید از نی نی یار پنج_نی نی یار3 و نی نی یار شب بپرسید.مهم نیست این تاپیک را چند نفر میبینند فقط خواستم اطلاع رسانی کنم. 

⭕اگه سوالی داشتید تگم کنید⭕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سوالتون:  مدت پریودم بیشتر از دو روز طول نکشید با اینکه بیشتر بود و... احتمالات:  ...

عزیزم از این موردا زیاد داشتم و بیشترش مشکلات درونی بود. پیشنهاد میکنم برو پیش دکتر. 

⭕سوالی داشتید تگم کنید⭕