2777
2789
عنوان

همیشه خونتون مرتبه؟؟

1038 بازدید | 75 پست

تروخدا شعار الکی ندین وسواسیا هم هیچی نگن تابیشتر ازین افسردگی نگرفتم خونه میبینم داغون میشم یعنی خیلی کار خونه میکنم ولی تا شب باز میترکه 

بگین ک تنها نیستم

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی   

بله اگ اغراق نکنم

ادم نامنظمی نیستیم

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

عزیزم الان جواب عنوانتو بدیم یا متن تاپیکت

اگر له دوای مردنیشم دوباره زیندو ببمه‌وه.                          بی گومان حز ده‌که‌م دیسان هر کورد بم.                             نیشتمانیشم... کوردستان.                                              من دلداری کوردستانم ❤️🙂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه.........خونمه دلم میخاد راحت باشم.........مهم تمیزیه

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

والا اره البته طول روز صدبارمنفجر میشه توسط دخترام ولی میگم جمع کنن.اگه خونه نباشن اره 

مادری هستم ازتبارلرستان😍خداوندلایقم دونست بهم یه همسرمهربون دوتافرشته پاک داد❤️توی خونمون هوا خوبه چون تو هوامونوداری#الله🙏کاربری قبلیم الکی الکی تعلیق شد هرکاری هم کردم باز نشد😭😭😭خیلی بی رحمیه من هیچ کاری بحثی حرفی نزده بودم.
بله اگ اغراق نکنم ادم نامنظمی نیستیم

بچه چییییی چنتا داری

یکی دارم واقا بی تاثیر نیس تو تروکوندن خونه

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی   

بله همیشهه باوجود دوتا بچه کوچیک

اما...ب چ قیمتی خودمو پیر کردم ولی ب بچه هام سخت نمیگیرم

وَ خُدا را آنگــونہ کــِ سِزاوارِ اوستــ نَشناختـــیم...                                                                   

گلم  ما خونمون  ی جوریع ک خیلی کم میشه نا مرتب باشه فقط و فقط ب خاطر  طراحیش . و جدا بودن آشپز خونه از سار ساختمون 

خونه ای ک نه توش بپزی نه بشوری  نه بخوری هم کم پیش میاد نامرتب باشه 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر