2777
2789

میخوام بنویسمش که یادم بمونه کی بودم و کجا بودم و الان کی هستم و کجام🌱کاربر اسماشونم، هستم🍂

تویی تنها پناهم✓آلله♡                                                           یه خانوم مشاور🙄🌾✨                                                            مامان یه نینی تو راهی👩‍👧                                                            خانومه خونه ی یه آقا دکتر دوست داشتنی👩‍❤️‍👨                            قبل از هرچیزی به وجود خدا اعتماد کن✨              همه ی شبهای تاریک و طوفانی صبح های آفتابی دارن🌾🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تو یه خونواده متوسط به دنیا اومدم و همیشه قناعت رو آموزش دیدم ولی هروقت هرچیزی نیاز داشتم پدر و مادرم برام کم نمیذاشتن، دختر بچه ی آرومی بودم و از وقتی یادم میاد عاشق سرخ کردن و پختن و خرد کردن و چیدن وسایل با سلیقه بودم، ولی هیچوقت با برادرم که پنج سال ازم بزرگتره راه نیومدم ول خرج و بی ادب بود جوری که پدرمو مجبور کرد با وام و قرض ماشین صفر پژو بخره و هر هفته بخاطر مشروب خوردن تصادف میکرد خرج ماشین و خسارت ماشین مقابل سر به فلک میکشید یه مدت بعد که دیدم اوضا بخاطر کارای برادرم خرابه تلاش کردم درس بخونم و مستقل بشم و با مامان بابام از مستجری در بیایم تا کلاس هفتم خوب پیش میرفت

تویی تنها پناهم✓آلله♡                                                           یه خانوم مشاور🙄🌾✨                                                            مامان یه نینی تو راهی👩‍👧                                                            خانومه خونه ی یه آقا دکتر دوست داشتنی👩‍❤️‍👨                            قبل از هرچیزی به وجود خدا اعتماد کن✨              همه ی شبهای تاریک و طوفانی صبح های آفتابی دارن🌾🌱

ولی تو کارنامه نوبت دوم کلاس هفتم چون مادرم مریض بود تو ریاضی تجدید آوردم از ترسم نگفتم که مامانم ناراحت میشه ولی یروز موقع دعوا کارنامم افتاد دست داداشم و قشقرق به پا کرد که نون نداریم بخوریم بخاطر درس افتضاح این پول خرج میکنیم خیلی اذیتم کرد که درس نخونم و من هیچوقت هدفشو نمیدونستم دلمم نمیخاست بدونم چون واقعا ذهنشو کوچیک میدیدم پدرم خیلی مقاومت کرد ولی به اسرار و دعوا و قشقرق های برادرم تو ۱۳ سالگی ترک تحصیل کردم در حالی که عاشق درس بودم:) 

بهم اجازه نمیداد که برم بیرون و کمی قدم بزنم همش میگفت که دختر باید سنگین رنگین باشه ولی تو یه بعد زمانی که تو بازی شرط برادرم خیلی پول باخته بود بهم فشار میاورد که توعم باید بری سر کار با کلی گشتن منشی یه مطب شدم که یه دکتر میان سال صاحبش بود و با ۱۴ سال شروع به کار کردم صبح ساعت هفت میرفتم و شب ساعت نه نه و نیم میومدم خیلی ضعیف و لاغر شده بودم و میلی به غذا نداشتم بعد دو سه ماه بدهی برادرم صاف شد ولی چون خرج کردنو دوست داشت گفت به کارت ادامه بده منم راضی بودم به اینکه خونه نرم و سر کار بمونم

یه روز دکتر بهم گفت که پسرم درسش تموم شده و ممکنه فردا یا پس فردا بیاد و اینجا کارشو شروع کنه گفت پسرش هم مثل خودش دکتر قلبه من اون شب وقتی برگشتم خونه به طرز عجیبی دیدم برادرم مادرمو داره با کمر بند میزنه اون هرچی بود دست به مادرم نمیزد داد و بیداد کردم و خودم و انداختم زیر دستش ولی ولش نمیکرد و هی داد میزد چرا جوابشو ندادی چرا جواب اونو ندادی دویدم بیرون و به خونه عموم که همسایمونن رسیدم و با گریه صداشون زدم عموم اومد مادرمو از دست برادرم رها کرد و برادرم و کتک زد ولی من بخاطر ضعیف بودن بدنم و فشاری که روم بود چشمام سیاهی رفت و وقتی به هوش اومدم زیر سرم تو بیمارستان بودم پسر جوونی که اونجا کار میکرد اومد و ازم نوار قلب گرفت و گفت که یکی از رگای قلبت کمی گشاد شده باید شوکه نشی هیجان زده نشی و داروهاتو مرتب بخوری تا وقتی مرخص شدم بهم سر میزد و وقتیم مرخص شدم تا پیش ماشین اومد خیلی دلم میخاست تو حال خوبم باز ببینمش و بهش دقت کنم چشمای عسلی درشت و کشیده ای داشت موهای بلند خرمایی و پوست سفید صبحش نمیخاستم برم مطب که دکتر بهم زنگ زد و گفت تو مطبی منم از سر بی حالی گفتم آرع گفت مرتب کن اونجارو پسرم الان میرسه

یهو پریدم و آماده شدم وقت ضد آفتاب نداشتم فقط صورتمو شستم و دویدم و تاکسی گرفتم وقتی رسیدم دم ساختمون آسانسور خراب بود از پله ها رفتم بالا تا طبقع پنجم دویدم پله هارو در مطب باز بود اشهدمو خوندم و در زدم یه آقا درو باز کرد و دیدم همون پسر تو بیمارستانه گفتم حداقل خداروشکر میفهمه حالم بد بوده و دیر کردم سلام دادم و باصدای بمش گفت بفرمایید رفتم تو گفت من دکترم منشیمون ظاهرا سبک سره و دیر کرده با تته پته گفتم که من معذرت میخام حالم خیلی بد بود برگشت و گفت پس شما منشی هستید منم گفتم بله اگه اجازه بدید به کارم برسم کنار رفت و گفت مانعی نیست روزها میگذشت و من هرروز به عطر آقای دکتر که هشت سال ازم بزرگتر بود بیشتر عادت میکردم تو این مدت فهمیده بودم اسم کوچیکش مهران هست صبح یع روز گند تابستون که عرق از سرو روم میبارید رسیدم به مطب کلید انداختم و باز کردم درو و دیدم مهران روی صندلی من خوابه چند بار صداش کردم بعد شیطنتم گل کرد رفتم نزدیکتر و آروم گفتم آق مهران😂با لبخند کش اومده چشماشو باز کرد و گفت باید صحبت کنیم، یکم من و من کرد و گفت گفت که الان چند ماهه بهم علاقه مند شده و از سادگیم و آروم بودنم خوشش اومده پیشنهاد داد که یه مدت آشنا بشیم من براش همه چیو گفتم که خانوادم متوسطن من تحصیل کرده نیستم و مصل شما خارج دیده نیستم گفت منم مثل شما پول پدرم برای اونه نه من من تازه شروع کردم و اجاره ی اینجارو به پدرم میدم قبول کردم نمیدونم شاید بخاطر اینکه محبت زیادی ندیده بودم برای همون

دو سال گذشت و همچنان به باهم بودنمون ادامه دادیم اما حتی یکبار هم دستمو نگرفته بود بعد دوسال گفت میخام بیام خاستگاریت باور نکردم تو شوک بودم گفت با خانوادت حرف بزن با مادرم حرف زدم و قبول نکرد گفت که برادرت به خاطر یه دختر پولدار که دوستشه و زنگ زده بود بهم و من جوابشو ندادم کتکم زد بهتره از طبقه خودت یکیو پیدا کنی فهمیدم داداشم بخاطر زن داداش فعلیم مادرمو زده بیشتر سمج شدم که از اون خونه برم ولی هم خانواده مهران هم خانواده من مخالف بودن بعد پنج سال یهو برام پیام اومد که متاسفم نمیتونم ادامه بدم حکم اخراجتو مهر کردم و حقوقتو ریختم به حسابت واقعا قلبم منفجر شد اولش داغ شد و بعدش انگار سطل آب یخ ریختن تو قلبم پیگیرش نشدم و باز مثل همیشه ساکت موندم دو سه روز بعد مادرش پیام داد که ممنون که از پسرم دست کشیدی و گزاشتی عروس آیندم دختر خواهرم باشه فردا بله برونه و پس فردا عقده خاستی بگو آدرس بفرستم بیای خوشحالم میکنی فقط نوشتم ممنون و یه استیکر قلب گذاشتم کنارشو فرستادم براش💔🙂

روز بله برون مهران بهم پیام داد که نتونست از حرف مادرش سرکشی کنه و مجبوره ولی نمیتونه فراموشم کنه براش نوشتم که آقای دکتر ممنون که بهم یاد دادین کبوتر با کبوتر باز با باز واقعیت داره شما الان سهم یکی دیگه هستین لطفا بهش خیانت نکنین منم بالاخره آدم خودمو پیدا میکنم چند ساعت گذشت که در اتاقم زده شد حال مامانمو نداشتم گفتم فعلا برو مامان درو باز کرد و کنار تختم نشست و با صدایی که سعی داشت زنونه کنه گفت دخترم اون اگه سهم یکی دیگس چرا بهش فک میکنی پریدم دیدم مهرانه با کت و شلوار بهش گفتم مگه حرف نزدیم اینجا اومدی که مسخرم کنی و بهم بگی دیدی بازیت دادم و توی احمق نفهمیدی وسط حرفم داد زد و گفت خفه شو دختره احمق من به اندازه کافی اعصابم خورده پاشو وسایلتو جمع کن مامانت گفت الان داداشت میاد کلی گریه کردم که راضیم کرد کوله کوچیکمو برداشتم و رفتیم مامانمو بوسیدم و سوار ماشین شدم بهم نگاه کرد و گفت حالا باز کبوترو شکار کرد واسه شامش ریز خندیدم و رفتیم خونه ی پسر خالش بعد یک هفته کشمکش که پدرش به شرطی رضایت داد که مهران هیچ حق و سهمی ازش نخاد تا با من ازدواج کنه سعی کردم باهاش حرف بزنم که منو ول کنه ولی اون بی خبر از من کاغذو امضا کرده بود و بعد یه هفته عقد کردیم الان خانوادش با من خوبن و مشکلی باهم نداریم ولی مهران راضی نشد از پدرش ارثی بگیره الان یع نینی تو راهی داریم من فهمیدم خدا هرچی به صلاح بنده هاش باشه پیش روش قرار میده امید هممون باید به خدا باشه❤🌹

برادرم ازدواج کرد و رفت الان پشیمونه ولی محریه زن داداشم چون زیاده نمیتونه طلاقش بده پدرم با فروش ماشین و طلاهای مادرم و وام ازدواج من خونه حیاط دار قدیمی خیلی قشنگ خریدن مهران جهیزیه نخاست ولی خب مامان و بابام کلی وسیله و جهیزیه برام خریدن هروقت تو سختی افتادی و گفتی پس خدا کجاست یادت نره استاد موقع امتحان همیشه سکوت میکنه آرزو میکنم زندگیتون پر از آرامش باشه و زندگی منم بین زندگی شماها❤✨