2777
2789

سلام دوستان کسی بوده تقریبا هر روز یا یه روز در میون لک بینی قهوه ای داشته باشه  رقیق نیست عین لخته کرم قهوه ای کم البته ولی موعد سونو قلب بره قلب جنین  تشکیل شده باشه خیلی نگرانم میترسم  با رداریم پوچ باشه فعلا فقط ساک بارداری دیدن 10 روز دیگه باید برم برا سونو قلب

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب برو دکتر دیگه منتظر چی هستی اینهمه پول خرج کردی بعدشم امپول یا شیاف پروژسترون برات تجویز نکردن؟

ببین به زیاد بخور هر روز نشاسته قاطی اب کن بخور ماکارانی بخور اینا جای بچه رو محکم میکنه

خودت گل .....  پیرهنت گل.....
نه هنوز سونو قلب ده روز دیگه دوسنبه رفتم که فقط ساک و دیدن 10 ابان انتقال دادم

عزیزم نگران نباش ایشالاخیره

میخای یه سونوبرو۶هفته دیگه قلب تشکیل میشه

قسم به حقارتِ واژه و شکوه سکوت، که گاه شرح حال آدمی ممکن نیست
خب برو دکتر دیگه منتظر چی هستی اینهمه پول خرج کردی بعدشم امپول یا شیاف پروژسترون برات تجویز نکردن؟ ...

شیاف دارم امپول دارم دیگه چی بده دکتر روزی دو تا شیاف دارم یه امپول اسپرین میخوردم که نمیخورم دیگه

شیاف دارم امپول دارم دیگه چی بده دمتر روزی دو تا شیاف دارم یه امپول اسگرین میخوردم که نمیخورم دیگه

چرا سرخود قطع کردی هیچ کاری سرخود انجام ندهیا برو دکتر یا زنگ بزن بپرس استراحت کن ای بابا سرسری نگیر 

خودت گل .....  پیرهنت گل.....
چرا سرخود قطع کردی هیچ کاری سرخود انجام ندهیا برو دکتر یا زنگ بزن بپرس استراحت کن ای بابا سرسری نگیر ...

اسپرین از دکترم پرسیدم  گفت اگه خون بود نخور یه روز خون اومد الانم نمبخورم