2777
2789
سره چی بحثتون بود ۳،۴ روز عادی نیس خیلی طول بکشه نصف روز

اینکه من 10 بار زنگ زدم بهش عشغال بود.. بحثیم نکردم باهاش. فقط بهش گفتم نمیدونم چی بهت بگم واقعا اونم گفت واسا الان برات اسکرین میفرستم بای منم تا اومدم حرف زدم گفت نه نمیخواد من خوشم نمیاد اسکرین بفرستی قطع کرد. و کلا از اون روز تا امروز آنلاین نشدم. امروز دیدم چتاشو کلا پاکیده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس ولش کن به خدا سر کردن با ادم مغرور اعصاب میخواد اون یه نازکش میخواد 

دقیقا میگه که رابطه یک طرفه نمیخواد  در صورتی که اصلا اصلا اصلا یک طرفه نیست اون به چشمش نمیاد کارایی که میکنم 🤦🏼‍♀️

اگ پشیمون نشد و حتی یه عذرخواهی هم نکرد چی؟ 

دیگه عزیزم بدون اون لیاقت تورو نداشته و بزار برا همیشه کنار 

برای داشتن کسی التماس نکنید بزار اونا به شما التماس کنن 

❤️یه دختر لر، سینگل، شیطون، و🙃😄        مثل ماه میشم و یاد میگیرم، حتی زمانی که کامل نیستم بدرخشم،     
واااای من دو سه بار این کارو با پارتنرم کردم یکم دعوام کرد اما دیگه چیزی بهم نگفت     ...

از نظر من این کار یه بی احترامی بزرگه 

احترام و اعتماد و تعهد هم که پایه های رابطه ان 

متوجهم چی میگی ، تجربه کردم  ولی اصولا وقتی اروم میشه باید خودش برگرده

من با یه پیام باهاش کات کردم امروز پاشد اومد خونمون.. فازشو نمیفهمم از یه طرف غرورش اجازه نمیده یه پیام عذر خواهی بنویسه از یه طرف دیگ پا میشه میاد خونمون که ببینم

شوهرم تو دوستیمون این عادت زشت داشت قطع کردم منم میدونی چیکار کردم۱۰۰بار زنگ زدم قطع کردم دیگ هیچوقت اینکار نکرد آدم شد😅

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚https://daigo.ir/secret/71843143561