2777
2789

بچه ها همسر من مردی خوبی مسئولیت پذیره.ولی جدیدا گیر داده لابیا رو جراحی کنم.در حالی که هیچ مشکلی از نظر رابطه نداریم.منم پیام دادم عزیزم من کار غیر ضروری انجام نمیدم و خودمو دستکاری نمیکنم.باید همدیگرو همینطوری که هستیم قبول داشته باشیم.قرار نیست همه ی شکل شن .و بیوفتن دنبال تبلیغ دکترا.بد کاری کردم بنظرتون؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لابیا رو جراحی کنی چ اتفاقی میفته؟ 

اول خداجونم بعد مادرجونم خدایا مادرم رو حفظ کن خداوند مهربانم پروردگارم دوستت دارم  خدا جانم تو سختی ها و مشکلات زندگیم همواره یار یاورم باش و هیچ وقت تنهام نزار من بی تو هیچم . فقط تنها ب تو توکل می کنم می دانم ناامیدم نمی کنی .خدایا سپاسگذارم . بنده حقیر تو 💔💔💔
من خودم مجردم ولی چون بزرگن و از شکلش بدم میاد میخاد عمل کنم  مالا تو چطورن؟ بزرگن؟

عزیز لابیا چیه من از کجا بفهمم بززگه یا کوچیک؟

اول خداجونم بعد مادرجونم خدایا مادرم رو حفظ کن خداوند مهربانم پروردگارم دوستت دارم  خدا جانم تو سختی ها و مشکلات زندگیم همواره یار یاورم باش و هیچ وقت تنهام نزار من بی تو هیچم . فقط تنها ب تو توکل می کنم می دانم ناامیدم نمی کنی .خدایا سپاسگذارم . بنده حقیر تو 💔💔💔
کوچیک تر میشه مث مال ی بچه 😂

چ چیزا اولین باره میشنوم . لابیا ب اندام تناسلی خانما میگن

آره.ولی مشکلی ندارم.بعدشم اصلا تو رابطه کی دیده میشه.رابطمونم خوبه

از بس دخترای ت اینستا و فیلمای بد نگا میکنن دلشون میخاد🤦🏻‍♀️کسی نیست بگع جنس اونا خارجیه بابا😂😂😂