2777
2789

من میخواستم امتحان بگیرم اومد گفت منم میخوام ازین سوالات بزن برام،فرداش اومده جلو همکارا میگه سوالا خوب نبود گفتم من تدریس کرده بودم بچه هام جواب دادن و هی تکرار میکرد حرفشو و می‌خندید این خنده ش عصبی میکرد کلا حرفاشو باخنده میزنع درصورتیکه کلا حرف خنده دار نمیزنه هی خنده قاطی حرفاش میکنه،من خیلی عصبی شدم گفتم عزیزم خب شما سوالی می‌دیدی بعد میبردی سرکلاس قفلی زدی هی تکرار میکنی  و دیگه نگاهشم نکردم ،فرداش اومد بشینه جا نبود صندلی کنارمنو برداشت برد اون طرف نشست من متوجه شدم منظورش چیه ،چرا خودش رفتار اشتباه کرده خودش قهر کرده؟!!!بهش سلام کردم زوری جواب داد

ممکنه حسادتم نباشه

بعضیا کلا از درون حس بی ارزشی و تلخی دارن و گاهی برای اینکه حالشونو بهتر کنن سعی میکنن رو بقیه بالا بیارن و یا اذیتشون کنن

فقط فاصله بگیرین

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای وای همکار سمی فقط سلام و خداحافظ باهاش قهر نکن دوست هم نباش

جدی بنظر شما رفتار من اشتباه بوده یا اون؟نمیتونم خودمو قضاوت کنم الان ولی خودم اگه همچین موردی پیش بیاد میرم میشینم به خود طرف میگم بلند بلند حرف نمی‌زنم شاید بخاطر همین حساس شدم 

عزیزم بعضیا مدلشونه هرچیزی،رو،با،خنده،میگن. ولی باید رعایت،کنن وقتی حرف میزنن. شمام با مدل،خودش باهاش حرف بزن تو،جمع،باید میخندیدی و یجوری سوالا رو بهش نمیدادی

خدایا تمام زندگی ام رو خودت نقاشی کن من به قلم تو ایمان دارم
🥺بنظر شما رفتار من بد بوده؟چی باید میگفتم

رفتار بدی نداشتی 

طبیعی برخورد کردی 

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

عزیزم بعضیا مدلشونه هرچیزی،رو،با،خنده،میگن. ولی باید رعایت،کنن وقتی حرف میزنن. شمام با مدل،خودش باها ...

من اصلا نتونستم اون لحظه خودمو کنترل کنم باخنده بگم ولی کلا معمولی هم گفتم ،ازینکه جوابشو دادم فک کنم فشار اومد بهش ،کنار خودم یبار گفت باز رفت به همکاری دیگه هم گفت و با خنده هی تکرار میکرد آخرش هم می‌گفت منظوری نداشتم ولی من حرفمو زده بودم بهش دیگع

جدی بنظر شما رفتار من اشتباه بوده یا اون؟نمیتونم خودمو قضاوت کنم الان ولی خودم اگه همچین موردی پیش ب ...

نه...اصلا رفتارش نرمال نیست

فاصله بگیر

من هر سال روز اول کاری که همکارای جدید دارم یه هفته باهاشون آشنا میشم....سریع اونایی که سمی هستن رو شناسایی میکنم و فاصله میگیرم. 

یه همکاری داشتم فامیل دور از آب درومد. روز اول اینقدر ازم سوال خانوادگی پرسید که گذاشتمش توی لیست سمی ها.  دیگه باهاش گپ نزدم.

ولی خب با هیچکس هم دشمنی نکن چون اعصابت خراب میشه.محترمانه فاصله بگیر

نیش و کنایه هاش رو هم اصلااااااا اهمیت نده.

من اصلا نتونستم اون لحظه خودمو کنترل کنم کنار خودم یبار گفت باز رفت به همکاری دیگه هم گفت و با خنده ...

چند ساله کار میکنی؟

کلا برای محیط کارت باید اعصاب فولادین داشته باشی

بخوای از کوره در بری نمیشه چون ببخشید آدم عوضی زیاده

نه...اصلا رفتارش نرمال نیست فاصله بگیر من هر سال روز اول کاری نه همکترای جدید دارم یه هفته باهاشون ...

من تجربه کاری ندارم اصلا شما چجوری سریع میفهمی طرف سمیه