2777
2789

به نظر من شما فعلا شروع به نماز خوندن کنید بعدا قضاشو بخونید

ای ماه تو زیبایی ولی من ماهی را میشناسم که از تو زیبا تر است او در مرام و معرفت همتا ندارد بدین خاطر است که اورا ابوالفضل (ع)مینامند نامش عباس(ع) است زیبا چون ماه دلیر مثل شیر  بلند قامت همچون سرو او قنر بنی هاشم است 
با هر نماز همراهش قضا هم بخونید نماز صبح +قضا نماز ظهر و عصر +قضا ظهر و عصر  به همین منوال&n ...

بله و روزه هم که توی آبان و آذر و دی کاری نداره.روزهای زوج رو روزه بگیرین .

در ضمن هر‌جی‌که فکر‌میکنین‌نماز و روزه به گردن تون هست همون کمترین حدی که به ذهن تون‌میاد ملاکه، نه بیشترین حدی که فک میکنین شاید گردن تون باشه.

خدا آسون گرفته تا بنده هاش بین به سمتش

نمازها رو به مرور هر وقت تونستین یه تعداد رکعت نماز قضا بخونین.

یه مدت که بخونین دیگه دست تون‌میاد چه وقتهایی برای‌نماز قضا خوندن برنامه ریزی کنین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وقتی هم که به خوندن نماز عادت کردید یواش یواش شروع به خوندن قضا ها کنید مثلا اینجوری که دوبار نماز ظهر بخونید یکی به نیت الان یکی نیت قضا این مثال بودا

ای ماه تو زیبایی ولی من ماهی را میشناسم که از تو زیبا تر است او در مرام و معرفت همتا ندارد بدین خاطر است که اورا ابوالفضل (ع)مینامند نامش عباس(ع) است زیبا چون ماه دلیر مثل شیر  بلند قامت همچون سرو او قنر بنی هاشم است 

برای روزه هم همینطور 

خدا بزرگتر از اینه که به خودمون اجازه معصیتش رو بدیم! نماز گزاردن و انجام  تمام احکام برای اطا ...

واینکه خدا گفته هرچیزی رو با عقل خودمون قبول کنیم و فکر نمیکنم خدا بخواد فقط شماییکه نماز خوندین رو بفرسته بهشت و بقیه مردم رو جهنم...اول حرفم گفتم هرکس نظری داره و هرکس مختار هست انگونه که دوس داره خداشو ستایش کنه و به هیچ احدی ربطی نداره که کسی چجوری خدارو پرستش میکنه

برای روزه باید به تعداد سال هایی که نگرفتید کفاره بدید مثلا من امسال ماه رمضون چند روز نتونستم روزه بگیرم باید تا ماه رمضون سال بعد اونها رو بگیرم اگه ماه رمضون برسه و  قضا هارو نگرفته باشم

باید کفاره بدم

من بهش فکر نمیکنم چون خیلی زیاده  ایا میشه بدیم ب کسی برامون قضاشو بخونه تا زمانی ک زنده ایم؟

تا زمانی که زنده هستیم نمیشه ولی بعد از مرگ میتونیم به عزیزانمون قضاهاش رو بسپریم

تا جایی که میتونی بخون خدا گفته اگه سعی کنی همشو بخونی بقیش رو میبخشه داخل هر شهری هم که هستید بعضی ...

یسوال ببخشیدا ولی شما به این معتقد هستید که با پول میشه این چیزارو حل کرد؟ اینجوری همه پولدارا بااین کار هم اخرتو میخرن هم دنیارو اونی که پول نداره باید سی روزو گرسنه باشه و اونکه پولداره پولشو بده🙂

یسوال ببخشیدا ولی شما به این معتقد هستید که با پول میشه این چیزارو حل کرد؟ اینجوری همه پولدارا بااین ...

والا اینو خیلی دیدم که میگن کسایی که حالا یا پیرن یا نماز هایی که خوندن مطمئن نیستن درست خوندن رو به یه عده پول میدن که براشون بخونن البته من خودمم به این معتقدم که خود آدم باید بخونه ولی اینو خیلی دیدم که خیلی زیاده طرف نماز هاش پول میدن براشون بخونن

من بهش فکر نمیکنم چون خیلی زیاده  ایا میشه بدیم ب کسی برامون قضاشو بخونه تا زمانی ک زنده ایم؟

نه تا زنده ای خودت باید بخونی اونی که براش نماز قضا میخونن میت

کنکوری ام میشه برا موفقیتم یه صلوات بفرستی🩵✨
والا اینو خیلی دیدم که میگن کسایی که حالا یا پیرن یا نماز هایی که خوندن مطمئن نیستن درست خوندن رو به ...

خب همین وقتی با منطق بهش فکر میکنی اصلا باعقل جور درنمیاد خیلی چیزاییکه ما میشنویم تحریف شده و براساس سود بعضیاس حالا اگه ادم به فقیری کمک کنه خوبه یا اینکه به بعضیا که بااین حرفشون بیزینس راه انداختن