2777
2789

🤕😭

کاربریم از بهمن ۱۴۰۱ به دوستم قرض دهده بودم تاپیکاش برا من نیس راجبشون چیزی نمیدونم راجب عمل معده و.... الانم باهاش کات کردم کاربری جدیدشم ندارم ارش سوالتون بپرسم لطفا سوال نپرسین ازم مرسی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکر کنم بعد هر نمازت باید یه دورم قضا بخونی

مثلا ظهررو عصر امروزو خوندی نمازت که تموم شد یه ۸ رکعت دیگ قضا بخون . 

روزه ام نمیدونم 

سخته زندگی ...خدایی سخته .... به ابلفض سخته🙂🦦

سلام 

باید مینیموم حالت رو در نظر بگیری و انجام بدی 

مثلا شک داری دو سال نماز نخوندی یا یک سال ، یه سال نماز قضاشو میخونی

حالا اون حجم زیاد رو چجوری میشه خوند 

پیشنهادم اینه که موقع خواندن نماز یدونه هم از قضای خودش بخونی 

و هفته ای یه بار هم روزه بگیری

فراموش نکن خدا ارحم الراحمین و خودش گفته که وسواس بیش از حد نگیری 

طبق احکامی که من میدونم باید کمترین مقدارو درنظر بگیری مثلا بین ۲ سال و ۵ سال شک داری باید ۲ سال رو درنظر بگیری

اگه بیشتر باشه بخشیده میشه 

بازم من مطمئن نیستم این چیزیه که جایی خوندم 

نظر مراجع باهم مختلفه 

زنگ بزن 118 شماره ی دفتر هر کدوم از مراجع را بخوای می ده . زنگ بزن سوالو مطرح کن وصل می کنند به کارشناس مربوطه . سوال های احکام  تفسیر  تاریخی قرانی   استخاره ووووووووووو با کمال احترام جوابتو می دن😍

و خدای که همین نزدیکی ست
البته هرکسی نظری داره بنظر من خدا بزرگتر از این چیزاس اگه میخواین شروع کنین همین نمازارو بخونین خود ...

خدا بزرگتر از اینه که به خودمون اجازه معصیتش رو بدیم!

نماز گزاردن و انجام  تمام احکام برای اطاعت از امر الهیه. اگر توبه‌ای هم رخ بده جبرانش بر اساس دستورالعمل دین باید انجام بشه نه بدعت و برداشت خودسرانه ما!

از الان شروع کنم ب خوندن دیشب حساب کردم ۹ سال و ۹ ماه نماز روزه دارم 💔

یه سخنران میگفت شما نیت کنید و بخونید 

حتی اگه کامل نتونستی به جا بیاری بخاطر نیتت بخشیده میشه ، البته باید تا جایی که میشه بخونیا 

میگفت همین که نیتشو کنی و درراهش قدم برداری برای خدا ارزشمنده و خدا از حق الله میگذره