2777
2789
عنوان

بنظرتون طبیعیه همکار همسرم بهش گفته😐

| مشاهده متن کامل بحث + 2013 بازدید | 86 پست
اوه اوه داشته آمار می‌داده ۲ تا ۳ خونه خالیه🤣😂 شوخی کردم

اومدم بگم😂😂😂😂😂😂😂

از تلخ‌ترین جملات تاریخ ادبیات شاید عبارتِ کتاب :«انّی راحلة» السباعی باشه جایی که دختری عاشق رو به زور به عقدِ مرد دیگه‌ای در میارن  وقتی حلقه رو  به دستش میندازن... میگه هرگز گمان نمی‌کردم که آدمیزاد   :ممکن است از انگشتانش هم به دار آویخته شود
اومدم بگم😂😂😂😂😂😂😂

زحمتشو کشیدم 😅😂

آریایی🦁 https://abzarek.ir/service-p/msg/2196109                                                                        ناشناسم   ✨️                 من شک دارم به شادیای شما 🗣             

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم این خانوم که رئیس همسر شماست 

پرستیج و فرهنگ ریاست رو ندارن ، چرا که جایگاه کارمند و کارکن و رئیس و وظایف شون مشخص هست 

اینکه تقاضاهای شخصی دارن از همکار یا کارکنان خودشون 

دال بر صمیمیت بی اندازه س ( که همسر شما هم مقصر هستند ) 

و اینکه اصلا لازم نیست برای چنین فردی خودتون رو اذیت کنید و ناراحت بشید 

تنها به همسرتون گوش زد کنید مراقب رفتار شون باشند 

پزشک ( MD _ Ph.D - genetics ) 
زحمتشو کشیدم 😅😂

قربانت 😂 قضیه بوداره 

از تلخ‌ترین جملات تاریخ ادبیات شاید عبارتِ کتاب :«انّی راحلة» السباعی باشه جایی که دختری عاشق رو به زور به عقدِ مرد دیگه‌ای در میارن  وقتی حلقه رو  به دستش میندازن... میگه هرگز گمان نمی‌کردم که آدمیزاد   :ممکن است از انگشتانش هم به دار آویخته شود
خب چرا باید ب شوهرم بگه؟

رئیسشه دیگه

شوهرت قبول نکنه به یکی دیگه از زیردستاش میگه

اما اگه تهش معلوم شه اون طرف داره خیانت میکنه و پای شوهرت وسط بیاد ممکنه براش شر بشه

بهتره قبول نکنه

{ خانم هستم }
اینکه شوهرت بت گفته پاچه نگیر بزار بعدا هم اتفاقی افتاد بیاد بت بگه.

اخه خانمه دیشب ساعت ۱۲ پیام داده بود سلام آقای فلانی من گفتم چیکارت داشته گفت میخواسته برم ببینم شوهرش کجاس

فقط اینایی ک ب اسی میگن حساس نباش😂 فردا اسی بیاد تاپیک بزنه شوهرم تا ۲.۳ شب دنبال کار رئیسش ک زنه هست همینایی ک میگفتن حساس نباش الان میگن جرش بده😂😂😂😂

قربانت 😂 قضیه بوداره 

صدردصد😂

آریایی🦁 https://abzarek.ir/service-p/msg/2196109                                                                        ناشناسم   ✨️                 من شک دارم به شادیای شما 🗣             

اخه خانمه دیشب ساعت ۱۲ پیام داده بود سلام آقای فلانی من گفتم چیکارت داشته گفت میخواسته برم ببینم شوه ...

بببین اسی اگه شوهرت قبول کنه ک بره دنبال کار ش  و توام چیزی نگی این تازه میشه اول پیامک و زنگ هاشون حالا ببین کی گفتم

من بودم اجازه نمیدادم تازه اگه راست بگه

چرا همسر من باید بره بیفته دنبال شوهر اون مگه برادر و پدر و کس و کار نداره

اگه یه اتفاقی بیفته پای اون گیره

مگه قرارداد امضا کردن که سندی داشته باشه که زنش گفته برو

اصلا درست نیست وارد زندگی شخصیشون بشه تهش دردسره