2777
2789

خانما چطور با یکی دوست میشید، وابسته نمیشد؟ 

چه حسی داره میشه بگید بهم 

❤️یه دختر لر، سینگل، شیطون، و🙃😄        مثل ماه میشم و یاد میگیرم، حتی زمانی که کامل نیستم بدرخشم،     

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من میتونم راحت دوست بشم ولی متاسفانه راحتم وابسته میشم واسه همین جدیدا قید دوستی رو زدم 

براتون آرزو میکنم هیچ وقت حروم نشید ، حروم آدم اشتباه ، مکان اشتباه ، رشته اشتباه و ... :)                
دوست نمیشیم

من میترسم کلا دوست دارم اولینم با شوهرم باشه چون واقعا من سریع وابسته میشم 

❤️یه دختر لر، سینگل، شیطون، و🙃😄        مثل ماه میشم و یاد میگیرم، حتی زمانی که کامل نیستم بدرخشم،     

اصن از کسی خوشم نمیاد. چی بشه از کسی کمی خوشم بیاد

حتی حرف زدن خیلیا برام مسخرس دیگ وابسته شدن ک بماند🙄

قاضی شهر شده عاشق چشمان زنی.... چه کند با دل خود آن زن اگر اعدامیست؟🖤                                         
من میتونم راحت دوست بشم ولی متاسفانه راحتم وابسته میشم واسه همین جدیدا قید دوستی رو زدم 

خیلی بده اینجور 

اصن از کسی خوشم نمیاد. چی بشه از کسی کمی خوشم بیاد حتی حرف زدن خیلیا برام مسخرس دیگ وابسته شدن ک بم ...

منم کلا اینجورم روبه پسری نمیدم ولی میخوام بدونم بعضی ها کات می‌کنند سریع میرن با کسی دیگه چطور میتونن🤣

منم کلا اینجورم روبه پسری نمیدم ولی میخوام بدونم بعضی ها کات می‌کنند سریع میرن با کسی دیگه چطور میتو ...

نمیدونم واقعا

قاضی شهر شده عاشق چشمان زنی.... چه کند با دل خود آن زن اگر اعدامیست؟🖤                                         
منم دقیقن با همین فرمون دارم میرم جلو

همین بهترین روشه 🤣