2777
2789
عنوان

شوهرم میگه اگه پول داشتم خرجت میکردم اندامت خوب شه

| مشاهده متن کامل بحث + 442 بازدید | 34 پست

از جوابا و کامنتا میفهمم زیاد شدن خیانت مردا دقیقا تقصیر خود زن هست

با این زبون نیشدار و کلام زشت

چرا خدازده؟ چون نه از شغل شانس اوردم نه از شوهر __________________________________________________ کل تایمم توی نی نی سایت دارم ثابت میکنم دوست پسر وظیفه نداره! عقد کرده شوهرته نامزد قبل عقده! لبنیات غیرپاستوریزه کشنده ست! زمین گرده! پزشک سوگند خورده درست کارشو انجام بده نه مجانی! پول شعور، شخصیت، خوشبختی، آرامش، عشق، خانواده، سلامتی، محبت نمیاره! ما شیرازیا به فلکه‌ گاز نمیگیم فلکه گازووووو!!!!!! ماکارانی چیه پفیوز ماکاروووووووونی! ماکارونی نباید برای جوشیدن خرد کرد و نباید دم کرد این چه کاریه اخه گند ماکارونی رو درمیارید شفته تحویل میده!!!!! ‌گذشته هرکس به خودش مربوطه بتوچه که من قبل ازدواج با چند نفر رابطه جنسی داشتم اونی که بهش مربوطه اول خودم بعدم شوهرمه (که البته بازم بهش مربوط نیست) که واسش مهم نیست ____________________________________________________ روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، کرم دور چشم سوتینگ اون، بالم لب ترمیم کننده سیکالفیت اون، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون _________________________________________________ روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو فینو، نرم کننده مو فینو، ماسک مو فینو، سرم روغن مو فینو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از جوابا و کامنتا میفهمم زیاد شدن خیانت مردا دقیقا تقصیر خود زن هست با این زبون نیشدار و کلام زشت

ازدواج نکردی داری نسخه میپیچی

همسرت در اینده بهت همچین چیزی بگه خودتو دار میزنی

🍒دخترم🍒قلب من💚
از جوابا و کامنتا میفهمم زیاد شدن خیانت مردا دقیقا تقصیر خود زن هست با این زبون نیشدار و کلام زشت

شاید براتون غیر قابل درک باشه ولی این زبون نیشدار و نبود اندام دلخواه آقا باز هم خیانت توجیه نمیکنه و از کثافت بودن فرد خیانتکار کم نمی کنه

بنظر من چرا گارد میگیری دوس داری بهت نگه اما چشش هرز بره خوب با تغذیه مناسب و ورزش حرفه ای میتونی برسی بهش خیلیم عالیه من از۶۰ رسیدم ۸۰ بازم شدم ۶۹ همیشه ضد حال میزنه کاش از منم یکی باشه تعریف کنه این همه جرررررمیخورم بین وزنه ها اصلا نمیگه عالی شدی

باز من میگم بزار برم باشگاه یا فلان کارو کنم مثلا لیفت و فلان 

میگه نه خیلیم خوبی

شایدم به خاطر پولش میگه😂😐

اگه بخوام وضعیتمو توصیف کنم..                                  باید بگم دریا طوفانیه، قایق سوراخه،پارو شکسته ...          ولی انگیزه زیاده ،خیلی زیاد:)
بله ناراحت میشم  بگو آره پول خوبه  دستگاه وکیوم می‌گرفتم شومبولت بزرگ شه

😐

اگه بخوام وضعیتمو توصیف کنم..                                  باید بگم دریا طوفانیه، قایق سوراخه،پارو شکسته ...          ولی انگیزه زیاده ،خیلی زیاد:)
ازدواج نکردی داری نسخه میپیچی همسرت در اینده بهت همچین چیزی بگه خودتو دار میزنی

خب انتقاد کرده مگه قتل کرده؟ هرکسی یه اندامی دوس داره

چرا خدازده؟ چون نه از شغل شانس اوردم نه از شوهر __________________________________________________ کل تایمم توی نی نی سایت دارم ثابت میکنم دوست پسر وظیفه نداره! عقد کرده شوهرته نامزد قبل عقده! لبنیات غیرپاستوریزه کشنده ست! زمین گرده! پزشک سوگند خورده درست کارشو انجام بده نه مجانی! پول شعور، شخصیت، خوشبختی، آرامش، عشق، خانواده، سلامتی، محبت نمیاره! ما شیرازیا به فلکه‌ گاز نمیگیم فلکه گازووووو!!!!!! ماکارانی چیه پفیوز ماکاروووووووونی! ماکارونی نباید برای جوشیدن خرد کرد و نباید دم کرد این چه کاریه اخه گند ماکارونی رو درمیارید شفته تحویل میده!!!!! ‌گذشته هرکس به خودش مربوطه بتوچه که من قبل ازدواج با چند نفر رابطه جنسی داشتم اونی که بهش مربوطه اول خودم بعدم شوهرمه (که البته بازم بهش مربوط نیست) که واسش مهم نیست ____________________________________________________ روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، کرم دور چشم سوتینگ اون، بالم لب ترمیم کننده سیکالفیت اون، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون _________________________________________________ روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو فینو، نرم کننده مو فینو، ماسک مو فینو، سرم روغن مو فینو

شاید براتون غیر قابل درک باشه ولی این زبون نیشدار و نبود اندام دلخواه آقا باز هم خیانت توجیه نمیکنه ...

اگر این زبون نیشدار نبود خیلی از حرمت ها از بین نمیرفت و زندگی ها از هم نمیپاشید

خب انتقاد کرده مگه قتل کرده؟ هرکسی یه اندامی دوس داره

چشاشو باز میکرد میرفت دنبال یه خوش اندام که نخواد بعدا حس ناکافی بودن به زنش بده

همچین مردایی انقد پور*ن دیدن که فک میکنن همه به جز زن خودشون الکسیسن

در حالی که اونا نون بدنشو میخورن بایدم خرج کنن براش

🍒دخترم🍒قلب من💚