2777
2789

راضی بودین ؟؟ شده جنس فیک تحویلتون بدن ؟؟؟ قیمتاش چطوره؟

براتون آرزو میکنم هیچ وقت حروم نشید ، حروم آدم اشتباه ، مکان اشتباه ، رشته اشتباه و ... :)                

والا من دوسه بار سفارش دادم اره اصل بود خوب بود قیمت هاشون  بعضی وقتا یه اف هایی میخوره خوبه

خدا جونم،من به معجزه تو اعتماد دارما:)❤️میشه همیشه نگاه قشنگت رو زندگیمون باشه 🥰میدونم که همیشه هوای این بنده حقیرت رو داری!🥲                                                                          

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من برای اولین بار خرید کردم چندروز دیگه میارن انشالله ک اصل باشه

گلم اگه شد لطفانظرتو بعد اینجا بنویس 🥲

براتون آرزو میکنم هیچ وقت حروم نشید ، حروم آدم اشتباه ، مکان اشتباه ، رشته اشتباه و ... :)                
والا من دوسه بار سفارش دادم اره اصل بود خوب بود قیمت هاشون  بعضی وقتا یه اف هایی میخوره خوبه

مرسییی

من خرید میکنم اصله همش  قیمتاشم خوبه معمولا ولی بعضی جنسارو میکشن رو قیمتش بعد تو تخفیف به قیم ...

دقیقا اول نسبت به دی..جی کالا مقایسه کن

خدا جونم،من به معجزه تو اعتماد دارما:)❤️میشه همیشه نگاه قشنگت رو زندگیمون باشه 🥰میدونم که همیشه هوای این بنده حقیرت رو داری!🥲                                                                          
مرسییی

روژا شاپ ام خوب بود یبار خریدم

اوه نه دییجی کالا رو اصلا پیشنهاد نمیدم مخصوصا برای محصولات خارجی که افتضاحه  یهو یه کرم ۸۰۰ ت ...

ولی دیج کالا  یه خوبی داره کک مرجوعی داره بدون دردسر