بچم ۹ماهشه تو خواب بالا آورد شدید،دو دفعه دیگه ام بعد از اون بالا اورد،رفتیم دکتر شربت اندانسترون داد،بهش دادن بالا اورد،الان باز دادن،خوابید،چیکار کنم کسی بوده بچش مدام استفراغ کنه😭😭😭😭😭😭😭
تیکر بارداری نیست...تیکر ذهنی عروسیمه💍❤...انشالله خدا به همه پدر و مادر خوب،برادر و خواهر خوب و همسر خوب،جهیزیه خوب،زندگی ایده آل و مهم تر از همه سلامتی بده...برای منم با دل های مهربونتون دعا کنید صاحب زندگی خوبی بشم...ممنون🤗😍۹۹/۹/۹بهترین اتفاق زندگیم می افته من مودووونم👻👻👻
ولی میدونم ویروس جدید ک دل درد حالت تهوع و اسهال همراهش
همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻
مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نه ولی میدونم ویروس جدید ک دل درد حالت تهوع و اسهال همراهش
کاش ویروس باشه میگم یهو یه چیزی نخورده باشه موقعی که حواسم نبوده
تیکر بارداری نیست...تیکر ذهنی عروسیمه💍❤...انشالله خدا به همه پدر و مادر خوب،برادر و خواهر خوب و همسر خوب،جهیزیه خوب،زندگی ایده آل و مهم تر از همه سلامتی بده...برای منم با دل های مهربونتون دعا کنید صاحب زندگی خوبی بشم...ممنون🤗😍۹۹/۹/۹بهترین اتفاق زندگیم می افته من مودووونم👻👻👻
۲ساعت قبل خوابش چیزی نده بخوره سعی کن عادتش بدی آخرین چیزی که میخوره آب باشه اون هی میخوادشیربخوره ...
اخه فقط با شیر میخوابه😭😭😭😭😭خیلی یه جوری ام اصلا بغض دارم دعا کن خوب بشه
احتمالا شیر زیاد خورده پسر من نوزاد بود زیاد اینجوری میشد دکتر گفت تا حد ممکن دو ساعت قبل خاب شیر کم بده بهش
مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️ مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷
اخه فقط با شیر میخوابه😭😭😭😭😭خیلی یه جوری ام اصلا بغض دارم دعا کن خوب بشه
میدونم چی میگی
خودم۲تاروالحمدالله بزرگ کردم
بچه های زن داداش بزرگم اینطوری بودن
هرچی گریه کردآب بده
کم کم موقع خواب شیرنمیخوره
اون برای اینکه بخوابه شیرمیخوره زیادی میخوره
مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣
احتمالا شیر زیاد خورده پسر من نوزاد بود زیاد اینجوری میشد دکتر گفت تا حد ممکن دو ساعت قبل خاب شیر کم ...
جدا،تازه من سینه رو میزارم دهنش تا بخوابه
میدونم چی میگی خودم۲تاروالحمدالله بزرگ کردم بچه های زن داداش بزرگم اینطوری بودن هرچی گریه کردآب ب ...
از فردا شب موقع خواب آبش میدم و سعی میکنم شیرش ندم تا از سرش بیفته،ممنون عزیزم
ن اشتباهه چون بچه بلافاصله بعد شیر باید آروغش بگیری بخاطر همین سعی کن اگرم میدی یور بخابونی بزنی پشتش بادگلوشو حتما بزنه
مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️ مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷
ن اشتباهه چون بچه بلافاصله بعد شیر باید آروغش بگیری بخاطر همین سعی کن اگرم میدی یور بخابونی بزنی پش ...
اره دقیقا باید حواسم باشه ممنون عزیزدلم،دعا کن خوب بشه نی نیم
اره دقیقا باید حواسم باشه ممنون عزیزدلم،دعا کن خوب بشه نی نیم
ایشالا ک دیگه نبینی حال بدشو