2777
2789

همه هم موهاشون لایت و کراتینه، دندوناشون لمینیته، همه جاشون تزریق و عمله، هر دقه باشگاه و آرایشگاهن، هر روز لباس جدید میپوشن، همش مسافرت و گردشن، همه ۱۳ پرومکس دارن. یعنی فقط منم که نمیدونم دارم چه غلطی میکنم و بقیه این پولا رو از کجا میارن؟

واقعا سواله واسم چطور مردم ایران از نداری مینالن ولی همه ی ایننکارارو میکنن

با چندین نفرم حرف زدم حتی جوونای ۲۰ و خورده ای درامداشون بالا ۳۰.۴۰ بود موندم اینا از کجا میاد😐چرا حس میکنم فقط من ندار ترینشونم🥲😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دغدغه هات خوب‌ها اما مهم نیست ،به چیزایی که داری فکر کن ،اگه میخوای بگی هیچی ،باید بگم سلامتی چون اونو خیلیا ندارن و تو بیمارستانن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا شکرت تو خونمون نور دادی🤲🤲🤲❤️❤️😍😍خدایا تو خیلی مهربونی که منو به آرزوم مادرشدنه رسوندی ،خدایا تودلیم صحیح و سلامت به دنیا بیاد،من و باباش که کلی ذوق داریم برااومدنش،خدایییییاااا شکرررررت🤲❤️😍خدایا هیچوقت دست از سر زندگیمون برندار😘❤️😍ودرآخر نعمت بیکران مادرشدنو نصیب همه چشم انتظارا عطا کن🤲🤲و دنیای ما هم آبی شد ♥️ 🩵 ♥️ همه وجود مامان ،همه عشق من و باباجونییی بیا که کل خونه بوی تورو میده مامان جان💃🏻👩‍❤️‍💋‍👨🤰🥰😍👫

بابا ما جهان سومیم بقیه کشورای پیشرفته دارن میرن سمت نچرال بودن حتی عمل هم میکنن خیلی طبیعیه

اخه اکثریت جامعه زیباجوعن

نمیگم بده ها ولی خب دل خوش قدیما رفتو امدا

نمیدونم چجوری بگم

خلاصش کنم 

دلم خونه ی مادر بزرگ با دمی گوجه میخواد🥲

خب من یکی هیچ کدوم از این کارا رو نکردم با31 سال سن

وای آره واقعا با این جملت موافقم ک خیلیا الکی از نداری وفقر مینالن ب قول معروف محض خالی نبودن عریضه میگن ک ی چیزی گفته باشن

اینو از تعداد مشتری های مغازه های گرون هم میشه فهمید

من چن روز پیش رفتم ی مغازه ای پالتو فروشی از 7 تومن داشت تا50 تومن

ی عده هم داشتن خرید میکردن اون وسط

من چشام گرد شد فقط وزدم بیرون

تراپی فقط لرررررری شاااااد🤪                                                                                                        https://uupload.ir/view/houman_esmaeili_-_chashm_kal_2_fzff.mp3/

خب من یکی هیچ کدوم از این کارا رو نکردم با31 سال سن وای آره واقعا با این جملت موافقم ک خیلیا الک ...

اره مردم الکی اسم نداریو میارن ولی ازونور بقول تو تو مغازه های گرون میرن کلی خربد میکنن زندگیاشون تاپه و بعد میگن ما وضغمون بده 😐💔