2777
2789
عنوان

کیا ب خدا توکل کردن و جنسیتی ک میخاستن رو باردار شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1313 بازدید | 55 پست
من یه دختردارم‌. برای دومی همه گفتن تحت نظرباش اماسپردم بخدا،گفتم اگه صلاح بدونه پسرمیده وشکرخدا پسر ...

ای خدا برات حفظشون کنه عزیزم چقد چشام قلبی شد از دیدن پیامت

برای حاجتم یه صلوات می‌فرستی اگه فرستادی لایکم کن منم برات بفرستم
خداروشکر عزیزم خدا برات نگهش داره من از بچگیام عاشق پسربچه ها بودم امیدوارم طعمشو بچشم خیلی حسرت ب د ...

من مامانم من و خواهرمو داشته برای پسر باردارشده دختر شده اونم دوقلو😍😁خاله بزرگم ب امید پسر پنج تا دختر اورده و خاله کوچیکم ۴تا دختر داره.من عاشق پسر بودم خیلی خیلی دوس دارم حتی الانم حسرت داداش رو برای خودم دارم..ی دختر اوردم برای دومی دوسه ماه اقدام نکردم نشد..رفتم دکتر ی سونو دادم دکتر بهم گف اصلا تخمک ب درد بخور نداری اول وزنتو کم کن بعد داروی تحریک تخمک گذاری بخور ببینیم چی میشه..خلاصه ک من گفتم پس بااین حساب باردارشم کلاه مو بندازم هوا پسرو بی خیال.گفتم ول کن داروها رو نگرفتم وزنمم کم نکردم😂😂😂و در کمال ناباوری همون ماه باردارشدم و الان پسرم پیش دبستانیه..این همه نوشتم ک بهت بگم دختر زایین شما..طبعتون سرده..وزنت بالاس..تخمک خوب نداری و اینا در مقابل خواست خداوند واقعا چیزی نیستن.خیلی خیلی درکت میکنم حس و حالتو و امیدوارم خداوند ب زودی دامنتو با ی پسر سالم و صالح سبز کنه عزیزم😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای خدا برات حفظشون کنه عزیزم چقد چشام قلبی شد از دیدن پیامت

ممنونم گلم ان شالله هرکدومشو میخوای خدابهت ببخشه😍

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
من مامانم من و خواهرمو داشته برای پسر باردارشده دختر شده اونم دوقلو😍😁خاله بزرگم ب امید پسر پنج تا ...

عزیزم منم مادربزرگم ۵تا دختر و ی پسر داره مامانم ۳تا دختر و ی پسر داره منم تا الان دوتا دختر باردار شدم ک یکیش مونده برام چندین و چندبار مادرشوهرم بهم گفته تو مثل مامانتی دخترزایی و یا اینکه فلانی گرمی خورد پسردار شد توهم بخور بزار پسر بیاری ولی من دلم ب خدا قرصع مطمعنم جوابمو ب خوبی میده چقد قشنگ بهم امید دادی امیدوارم هیچ وخت تو زندگیت نا امید نشی حالت خوب باشه همیشه ممنونم ک این همه بخاطر تسلی دل من نوشتی لطف کردی

چهل روز نادعلی روهرروز میخونی انشاالله خدا حاجت دلتو بده عزیزم

خیلی ممنونم عزیزم تو پریود هم میشه بخونم ؟؟

دخترخالم ولی برعکسش شد تعیین جنسیت با روش تغذیه و تخمک گذاری رو هم تحت نظر دکتر بود و انجام داد

شنیدم تهران یه دکترخوبی هس که تعیین جنسیت صددرصدی میکنه حالا نمیدونم تا چه حد راسته

عصبی‌نمیشم‌،فاصله‌میگیرم

ومنی ک همین الان بخاطر وجود دخترم گریه خوشحالی کردم خدااایا شکرت ک تو زندگیم بهم دختر دادی ک الان پاشه بگه اب بهش گفتم تازه بهت اب دادم گفت مامان اجازه من اب میخوام مردددم براش😍😍😍