خداروشکر عزیزم خدا برات نگهش داره من از بچگیام عاشق پسربچه ها بودم امیدوارم طعمشو بچشم خیلی حسرت ب د ...
من مامانم من و خواهرمو داشته برای پسر باردارشده دختر شده اونم دوقلو😍😁خاله بزرگم ب امید پسر پنج تا دختر اورده و خاله کوچیکم ۴تا دختر داره.من عاشق پسر بودم خیلی خیلی دوس دارم حتی الانم حسرت داداش رو برای خودم دارم..ی دختر اوردم برای دومی دوسه ماه اقدام نکردم نشد..رفتم دکتر ی سونو دادم دکتر بهم گف اصلا تخمک ب درد بخور نداری اول وزنتو کم کن بعد داروی تحریک تخمک گذاری بخور ببینیم چی میشه..خلاصه ک من گفتم پس بااین حساب باردارشم کلاه مو بندازم هوا پسرو بی خیال.گفتم ول کن داروها رو نگرفتم وزنمم کم نکردم😂😂😂و در کمال ناباوری همون ماه باردارشدم و الان پسرم پیش دبستانیه..این همه نوشتم ک بهت بگم دختر زایین شما..طبعتون سرده..وزنت بالاس..تخمک خوب نداری و اینا در مقابل خواست خداوند واقعا چیزی نیستن.خیلی خیلی درکت میکنم حس و حالتو و امیدوارم خداوند ب زودی دامنتو با ی پسر سالم و صالح سبز کنه عزیزم😘
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من مامانم من و خواهرمو داشته برای پسر باردارشده دختر شده اونم دوقلو😍😁خاله بزرگم ب امید پسر پنج تا ...
عزیزم منم مادربزرگم ۵تا دختر و ی پسر داره مامانم ۳تا دختر و ی پسر داره منم تا الان دوتا دختر باردار شدم ک یکیش مونده برام چندین و چندبار مادرشوهرم بهم گفته تو مثل مامانتی دخترزایی و یا اینکه فلانی گرمی خورد پسردار شد توهم بخور بزار پسر بیاری ولی من دلم ب خدا قرصع مطمعنم جوابمو ب خوبی میده چقد قشنگ بهم امید دادی امیدوارم هیچ وخت تو زندگیت نا امید نشی حالت خوب باشه همیشه ممنونم ک این همه بخاطر تسلی دل من نوشتی لطف کردی
برای حاجتم یه صلوات میفرستی اگه فرستادی لایکم کن منم برات بفرستم
ومنی ک همین الان بخاطر وجود دخترم گریه خوشحالی کردم خدااایا شکرت ک تو زندگیم بهم دختر دادی ک الان پاشه بگه اب بهش گفتم تازه بهت اب دادم گفت مامان اجازه من اب میخوام مردددم براش😍😍😍