2777
2789
عنوان

کیا ب خدا توکل کردن و جنسیتی ک میخاستن رو باردار شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1313 بازدید | 55 پست
پس ول کن تا جور بشه الان خواهرشوهرای من اینطوری کردن پول نداشتن وام گرفتن اولی دختر دومی پسر

خوش بحالشون من اگه بخوام صبرکنم باید ۵ ۶ سال صبرکنم چون تازه داریم خونه میسازیم دخترم ۴سالشع شوهرم ۳۵ خودم ۲۷ تا اون موقع ب درد شوهرم و دخترم نمیخوره

برای حاجتم یه صلوات می‌فرستی اگه فرستادی لایکم کن منم برات بفرستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من اینارو انجام دادم ولی دختر شد 

اره دیگه بلخره هیچی صددرصد نیست ولی سه تا از همسایه مون انجام دادن برا سه تاشون پسر شد،بسپار به خدا من یه دختر داشتم دومی رو که باردار شدم شریک شوهرم بهش گفته بود بیا برو دعا بیار بچت پسر شه😏 شوهرمم عاشق دختره ولی جوابشو داده بود چرا مستقیم از خدا نخام برم از بنده معمولیش دعا بگیرم که پسر شه😬 گفت هر چی خدا بخاد اصلا برام فرقی نداره دوتاشم هدیه خداس که شد پسر

درکل این قدیمیا خیلی براشون مهمه که جنسیت چی باشه برا پدرمادر فرق نداره

لطفا تا میتونید کسی رو قضاوت نکنید....

من همیشه دلم میخواست بچه اولم پسر باشه دومی دختر 

ولی هرگز اصرار نکردم فقط وقتی باردار شدم گعتم خدایا لطفا به دلم نگاه کن و اگه به صلاحه همون بشه 

و الان پسر و دختر دارم که  پسرم بزرگتره

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

اره دیگه بلخره هیچی صددرصد نیست ولی سه تا از همسایه مون انجام دادن برا سه تاشون پسر شد،بسپار به خدا ...

خداروشکر عزیزم خدا برات نگهش داره من از بچگیام عاشق پسربچه ها بودم امیدوارم طعمشو بچشم خیلی حسرت ب دلم خداشاهده هزاربار از همه حرف شنیدم ک تو دوتا آوردی سومی رو هم دختر میاری یا اینکه طبعت سرده یا اینکه گرمی بخور ولی گوش نمیدم توکلم بخداست فقط

حسم بیشتر میگه پسره زن عموم باردار شد تو ذهنم بخدا حتی میدونسم اسم بچشو میزاره حسین بقران و خدا ...

ای خدا 🥲🥲🥲🤕🤕

خدا براش حفظش کنه عزیزم

عزیزم واسه من شد اونی که میخواستم شکرخدا سر پسرم چله نادعلی ورداشتم به این نیت تازه چله تموم شده بود  فهمیدم باردارم با اینکه اون ماه توروزهای طلایی اصلا رابطه نداشتیم فقط شانزدهم سیکل رابطه داشتیم اصلا فکرشم نمیکردم بارداربشم اون ماه هرچی خدا بخواد همون میشه

عزیزم واسه من شد اونی که میخواستم شکرخدا سر پسرم چله نادعلی ورداشتم به این نیت تازه چله تموم شده بود ...

یاخدا توکل ب تو بخدا این چیزا رو ک میشنوم گریم میگیره یعنی میشه منم ب آرزوم برسم یادش میفتم اشکام سرازیر میشه میشه بگی چله نادعلی چطوره؟؟

خداروشکر عزیزم خدا برات نگهش داره من از بچگیام عاشق پسربچه ها بودم امیدوارم طعمشو بچشم خیلی حسرت ب د ...

خودتو اذیت نکن عزیزم اونایی که اینارو میگن واقعا بی سوادن که نمیدونن جنسیت به زن ربطی نداره

لطفا تا میتونید کسی رو قضاوت نکنید....
وای خیلی سخته این حرفا

انقد ازین حرفا بهم زدن و شنیدم ک حد حساب نداره من اصلا ناراحت نمیشم خدا بزرگه قربونش برم جواب صبر آدمارو خیلی قشنگ میده

خودتو اذیت نکن عزیزم اونایی که اینارو میگن واقعا بی سوادن که نمیدونن جنسیت به زن ربطی نداره

اتفافا جاری ها  و مادرشوهرم میگن همش خبر ندارن جنسیت با مرد

من یه دختردارم‌. برای دومی همه گفتن تحت نظرباش اماسپردم بخدا،گفتم اگه صلاح بدونه پسرمیده وشکرخدا پسرداده شکرش برای دوتانعمتش

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
این حرفتونو من قبول دارم اون روز رفته بودم دکتر خانومه ۴تا دختر داشت پنجمی رو با کلی رژیم و دارو بار ...

بعضی از مردها اسپرم های yدچار مشکلن هیچوقت پسر دار نمیشن اینجور ادم ها اول باید ازمایش اسپرم بدن