2777
2789

منظورم این ک رژیم نگرفتن و از خدا خواستن و همونم شد

برای حاجتم یه صلوات می‌فرستی اگه فرستادی لایکم کن منم برات بفرستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درمورد جنسیت نه ولی شوهرم خیلی بچه دوقلو دوست داشت ولی مااصلا توژنمون نداشتیم ولی خب من دوقلوباردارشدم البته خب برامون نموند نمیدونم حکمتش چی بود

پسرگلم ازوقتی اومدی مامانی هرروز بهاره💙
من که همیشه تورویاهام دخترمیخواستم

حتی وقتی باردار شدم اولین اسم انتخابیم دختربود

اما خب ناشکری نمیکردم،،اگه پسرمیشد بازم خداروشکرمیکردم

کسی که با دردش میخوابد، انشالله با درمانش بیدار شود🦋🌾.  چه می‌شود کرد؟مگر می‌شود دنیا را پاره کردو از تویش خوشبختی درآورد؟همین است که هست

و منی ک هرکی حامله بود قبل تعیین جنسیت هرچی میگفتم رو همون میشد جنسیتش 

اولیش هم مامانم بود

وقتی من ۱۰ ساله بودم😁

ی خانم بد اخلاق که عاشق شوهرشه 😌❤️اگه مامان بشم یه کاغذ میچسبونم در اتاقم مینویسم هروقت بغل لازم داشتی من اولین نفرم که بغلت میکنم البته در صورت خونه نبودن بابات🤭🦋
من میخواستم پسر شه که دیگه کلا بچه نیارم ولی دخترم که هزار بااااار خدارووووو شکر

من ی دختر دارم یکی هم قبلش داشتم ک سقط شد حالا موندم این رو رژیم بگیرم ک پسر بشه یا توکل کنم ب خدا و بیارم چون بنظرم تا خدا نخواد برگی از درخت نمیفته حتی اگه ۱۰سال هم رژیم بگیرم

برای حاجتم یه صلوات می‌فرستی اگه فرستادی لایکم کن منم برات بفرستم

من همیشه خواب بچه پسر میبینم

یبار فقط دختر دیدم🥲

ی خانم بد اخلاق که عاشق شوهرشه 😌❤️اگه مامان بشم یه کاغذ میچسبونم در اتاقم مینویسم هروقت بغل لازم داشتی من اولین نفرم که بغلت میکنم البته در صورت خونه نبودن بابات🤭🦋