2777
2789
عنوان

کنکور میشه با گوشی ثبت نام کرد؟؟

735 بازدید | 21 پست

بچه ها برای اسکن عکس باید چیکار کنم؟یکی می گفت اگه قبلا ثبت نام کردی کنکور با کافینت با همون پنلت میشه ثبت نام کرد و نیاز به عکس نداره درسته؟؟

کاربری دست دونفره، تیکر مربوط به هدفمه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره من خودم با گوشی ثبت‌نام کردم چون پشت کنکوریم عکس و اینا بود 

چیا نیازع که داخلش وارد کنم؟راهنمایم می‌کنی بی زحمت

اره بابا من عکسو اسکن کردم ولی نمیدونم چرا ترسیدم ادامه بدم رفتم کافینت 80 تومن گول گرفت ازم داشت ثبت نام میکرد نگا میکردم اصلا کار سختی نبود راحت میشه با گوشی انجامش داد حالا من خودمم عکسمو اسکن کرده بودم حاضر و اماده دادم اون ثبت نام کرد 80 تومنم گرفت😒

نه پشت کنکوریم

خب ببین عزیزم خیلی راحته برو تو سایت سنجش ثبت‌نام اطلاعات و اینا همشون خود سایت زده فقط خودت یبار چک کن سریالم بخر اگه فرهنگیانم میخوای باید دو تا سریال بخری

اره بابا من عکسو اسکن کردم ولی نمیدونم چرا ترسیدم ادامه بدم رفتم کافینت 80 تومن گول گرفت ازم داشت ثب ...

اره خیلی می‌گیرن