2777
2789

سلام دوستان من یکساله با یه معرف ازدواج اشنا شدم خانم بدی نیستن ولی واقعا افرادی رو که معرفی میکنن رو اعصابمن با توجه به اینکه همه از نظر شغل و ظاهر اوکی هستن ولی بعد چند جلسه که همه خواهان هستن یه جوری ناراحتم میکنن و دلمو میشکنن دیگه تصمیم گرفتم که به معرف بگم کسی رو معرفی نکنه چون اگه خدا بخواد میشه اگرم نه هیچی و امروز تلفنمو داده بودن به فردی منم بهش جواب ندادم و ایشون پیام دادن مادر پسری هستن که معرفی کردن منم گفتم فعلا نیستم اومدم خودم تماس میگیرم ..البته معرف همیشه میگه شمارو هرکی عکس میبینه میخواد دختر داداشم طفلک نه با اینکه خودش خوبه خانوادش خوبن یه جورایی همش ارتعاش منفی میده و من خوشم نمیاد..به نظرتون کار درستی کردم قید معرف و این مدل خواستگار رو زدم؟؟؟

من باتوکل خدا به آغوش تو خواهم رسید😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قسمت دختر داداشتو نفهمیدم

شاید شما زیادی حساسی، بلاخره اونا هم حق دارن جواب منفی بدن

«زندگی مینیمالیستی» یعنی بازگشت به سادگی، به اصلِ آن‌چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن این‌که شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

محترمانه به معرف بگو از ازدواج منصرف شدی ،جواب ندادن بی احترامیه

اره عزیزم قبول دارم ولی من قبلا به معرف گفتم معرفی نکنن تمام موردا الکیه یکشون برا روز اول رفتیم همو ببینیم اومدم از جدول رد شم برم داخل کافی شاپ دستمو گرف بعد دست پذاشت پشت کمرم خیلی جالبه دوساعت نشست چرت گفت بعد به معرف گفته بود مشکل دارم نمیتونم فعلا ازدواج کنم برا من این مهم نبود اینکه شما نپسندیدی چرا اینکاراو میکردی حتی اگرم پسندیدی نباید میکزدی

نه 

شاید از بین این همه یکی قسمتت بشه خودت داری خواستگاراتو میپرونی

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

قسمت دختر داداشتو نفهمیدم شاید شما زیادی حساسی، بلاخره اونا هم حق دارن جواب منفی بدن

نه عزیزم بحث حساسیت من بخدا نیست من خودمم قبول دارم اونام حق دارن جواب منفی بدن مثلا یکیشون خیلی ادعا عاشقی بعد که اومدن خونه گفت پدرم از پدرتون و مادرتون خوششون نیومده حالا پدر خودش به گفته خودشون معتاد بوده گفتم خب چرا گفت چون مادرتون با روسری بوده😒یکی دیگه جلسه اخر که میخواست بیاد خونه گفت قبلش باید بریم ازمایش اندازه نطفه😒من تا حالا نشنیده بودم..یکی دیگشون ادعا مذهبی بودن داشت خب من گفتم اوکی روز اخر گفت باید معاینه بکارت بشین مشکلی ندارین..والا من بکارتم طوریش نیست ولی بهم برخورد😒

نه  شاید از بین این همه یکی قسمتت بشه خودت داری خواستگاراتو میپرونی

عزیزم تو این یکسال خیلی اذیت شدم برخوردای درستی نداشتن به نظرم ادم تو اجتماع خودش اشنا بشه بهتره

نه عزیزم بحث حساسیت من بخدا نیست من خودمم قبول دارم اونام حق دارن جواب منفی بدن مثلا یکیشون خیلی ادع ...

ای بابا اینا دیگه نوبر بودن!  ایکاش همینو به معرف رک میگفتین 

چون الان دیگه خواستگار پیدا نمیشه 

«زندگی مینیمالیستی» یعنی بازگشت به سادگی، به اصلِ آن‌چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن این‌که شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

قسمت دختر داداشتو نفهمیدم شاید شما زیادی حساسی، بلاخره اونا هم حق دارن جواب منفی بدن

قسمت دختر داشش اینه که خانمی که خواستگار معرفی میکنه میگه خوش بحالت هرکی عکستو میبینه میخواد ولی دخترداداشم نه حتی عکسشم میبینن نمیخوان با اینکه خوکله و منم فکر میکنم واقعا این خانم همراه هر خواستگار ارتعاش منفی میدع

عزیزم تو این یکسال خیلی اذیت شدم برخوردای درستی نداشتن به نظرم ادم تو اجتماع خودش اشنا بشه بهتره

خوب اونم اره 

ولی خوب حالا که معرف داری بهش بگو اول شرایط عکس پسرو برام بفرس تا به مشکل بر نخورم اعصابم خورد نشه

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

قسمت دختر داشش اینه که خانمی که خواستگار معرفی میکنه میگه خوش بحالت هرکی عکستو میبینه میخواد ولی دخت ...

اره بدتر چشم میزنه😂

خوب اونم اره  ولی خوب حالا که معرف داری بهش بگو اول شرایط عکس پسرو برام بفرس تا به مشکل بر نخو ...

اخه اینم بهش گفتم قبلا عکسرمیفرستاد الان میگه بخدا ندارم انگار نیخواد یواشکی بفرسته خب نداری بگیر مگه تو معرف نیستی پس شماره میدی چی