2777
2789

.میشه در عوضش برام یک بار یا هرچند بار که حوصله داشتین نادعلی بخونین به حاجت دلم برسم؟؟؟و همه چی درست شه🥺🥺❤🤲۰میشه در عوضش برام یک بار یا هرچند بار که حوصله داشتین نادعلی بخونین به حاجت دلم برسم؟؟؟و همه چی درست شه🥺🥺❤🤲

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜

من میخونم ،شما هم برای سلامتی نی نیمو مامانم سوره کوثر میشه بخونی😊

در تاریخ27آبان1402 با صدای بارون  ساعت 8.30صبح از خواب بیدار شدم و بی بی چک زدم مثبت شد29آبان آزمایش بتا دادم مثبت بود خدایا شکرررت😍😍😍1آذر دکتر رفتم سونو واژینال نی نیمو دید هورااا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دعاتون کردم انشالله به خواسته تون برسین

ممنونم‌گلی برات تلاوت شد

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜
من میخونم ،شما هم برای سلامتی نی نیمو مامانم سوره کوثر میشه بخونی😊

چشم عزیزم 

برات تلاوت شد

الان نه وقت کردم چشم میخونم حتما عشقم شماهم برا رفع گرفتاری هامون دعا کن ممنون ❤️

باش عزیز

براتون تلاوت شد

عزیزم برات خوندم امیدوارم دلت آروم باشه مهربون .تو هم برای شفای مریضیم دعا کن سارا هست اسمم .دلت پاکه میگن دعامون در حق هم اجابت میشه 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
باش عزیز براتون تلاوت شد

عزیز دلم امیدوارم از ته دل شاد بشی ولی تو که دختر به این خوبی هستی بقول معروف خواهان کسی باش که خواهان تو باشد من شک دارم لیاقت شما رو داشته باشه … خوشبخت باشی❤️🌹❤️

@بی_پناه۹  ۹

عشق جانم   توهمه زندگیمی پادشا قلبم  همیشه باش ازروزی ک واردزندگیم شدی انگارخداهمه ی دنیا روبهم داده یه تارموت وبادنیاعوض نمیکنم توعاشق ترین مرددنیایی ک عاشقانه دوستم داره ومن ب این عشق ایمان دارم پادشاه زندگیم افتخارمیکنم ب داشتنت خداجون مراقب یکی یدونم باش همیشه.سایت بالاسرزندگیمون ونی نی های آیندمون نفسم عاشقتم دلبرجان هرلحظه ک بهم میگی دوستت دارم جون میگیرم برای همتون آرزوی همچین عشقی دارم وخوشبخت بودن کنارعشقتون آرزودارم همتون ب عشقتون برسین وحاجت رواشین الهی آمین   دوکاربره

یه خبر بده.چیشد!؟

💚شأن او این است که چون پدید آمدن چیزی را اراده کند، فقط به آن می گوید: باش، پس بی درنگ موجود می شود.آیه 82 سوره ی مبارکه ی یس💚 💗بگو ای بندگان من که اسراف بر نفس خود کردید، هرگز از رحمت (نامنتهای) خدا ناامید مباشید، البته خدا همه گناهان را (چون توبه کنید) خواهد بخشید، که او خدایی بسیار آمرزنده و مهربان است.آیه 53 سوره زمر