2777
2789
عنوان

از بابام متنفرم💔

432 بازدید | 14 پست

امشب خیلی دلمو شکست انقدر جیغ زدم گلوم سوز میزنه ،انقدرگریه کردم چشمام میسوزه

یهو یاد یه خاطره افتادم 

من بچه بودم پشت ویترین یک مغازه یه ابنبات چوبی رنگین کمونی دیدم قیمتش سه هزار تومن بود اون زمان یه خورده بالا بود

خلاصه یه هفته کامل از در اون مغازه رد میشدیم و حسرت میخوردم اخرش مامانم که شاغله با پول خودش برام خرید من با ذوق خیلی خیلی زیاد ابنباتو داشتم باز میکردم همزمان میپریدم بالا. بابام قیمتشو دید عصبی شد ابنباتو از دستم کشید انداخت تو جوب بعدشم کتکم زد تو خیابون گفت غلط کردی

با اینکه وضع مالیشون اون موقع خوب بود الانم خیلی عالیه. من الان یع مادرم بچم هرچی بخواد دلم نمیاد بگم نه هیچی ارزش اشک بچمو نداره با چه دلی اونجوری دل منو شکست؟ دنیای یه دختر بچه خراب شد شاید مسخره به نظر برسه حتی نمیدونه یادمه و قطعا یادخودشم نیست ولی من یادم موند هنوز که هنوزه یاد اون خاطره میوفتم قلبم درد میگیره هعی:((

اگر نتوان آزادی و عدالت را یک جا داشت و من مجبور باشم میان این دو یکی را انتخاب کنم، آزادی را انتخاب می‌کنم تابتوانم به بی‌عدالتی اعتراض کنم ....من مي‌دانستم نوميدي هست، اما نمي‌دانستم يعني چه. من هم مثل همه خيال مي‌کردم که نوميدي بيماري روح است. اما نه، بدن زجر مي‌کشد. پوست تنم درد مي‌کند، سينه‌ام، دست و پايم. سرم خالي است و دلم به هم مي‌خورد. و از همه بدتر اين طعمي است که در دهانم است. نه خون است، نه مرگ، نه تب، اما همۀ اينها با هم. کافي است زبانم را تکان بدهم تا دنيا سياه بشود و از همۀ موجودات نفرت پیدا کنم. چه سخت است، چه تلخ است انسان بودن...!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش بابای منم اینطوری بود ولی برای خیلی چیزا دیگه منو شکوند کاش نمیخرید ولی خردم نمیکرد 

نمیدونم عشق چه شکلیه چجوریه ولی مرسی که عاشق نشدم خدا😐🦋 عاشقم شدن زیااد تعریف نباشه البته اینو گفتم نگید زشتمااا😂 ولی واقعا دوستدارم یروز بفهمم عشق چجوریه !! چه مدلیه !! میکشه ادمو یا زنده نگه میداره ..🤷🏻‍♀️

خب عزیزم بابات نادان بوده. الان شما جرا باید خودتو زجر بدی این همه سال. تعجب میکنم.  

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5285114/%d9%84%db%8c%d9%86%da%a9-%d8%ad%d8%b0%d9%81-%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%88-%d9%be%d8%b3%d8%aa-%d9%87%d8%a7%db%8c-%d8%af%d8%b1%d8%ae%d9%88%d8%a7%d8%b3%d8%aa%db%8c
خب عزیزم بابات نادان بوده. الان شما جرا باید خودتو زجر بدی این همه سال. تعجب میکنم.  

بچگی خیلی مهمه وقتی بزرگ میشی اون اسیبا همیشهههههه هست 

نمیدونم عشق چه شکلیه چجوریه ولی مرسی که عاشق نشدم خدا😐🦋 عاشقم شدن زیااد تعریف نباشه البته اینو گفتم نگید زشتمااا😂 ولی واقعا دوستدارم یروز بفهمم عشق چجوریه !! چه مدلیه !! میکشه ادمو یا زنده نگه میداره ..🤷🏻‍♀️

درکت میکنم منم یه دختری ام که زود رنجم خیلی احساسیم زود دلم میگیره و میشکنه من که بابام زنده است ولی اصلا بودنش حس نمیشه چون اصلا پدری نمیکنه برام می‌دونم پیر شده شاید بتونه از لحاظ مالی حمایت کنه ولی اخلاقشم خوب نیست کلا مثل بچه هاش همش دنبال بهونه است گاهی با خودم میگم خدا چطوری یه همیچین بشری رو خلق کرد اصلا یه آدم عجیبه هیچیش مشخص نیست منم مثل تو دلم خیلی شکسته هم از خانوادم هم از دنیایی که دارم توش زندگی میکنم هم از خودم ولی خیلی ضعیف تر از اونم که ناتوان تر از اون چیزی هستم که بخوام چیزی رو تغییر بدم و اونجوری که می‌خوام زندگی کنم دردودل کردن به اعضای خانوادم شده برات آرزو چون نمیفهمن خیلی افسوس میخورم برای خیلی چیزا ولی چه فایده الآنم کلی گریه کردم فقط دوست دارم خیلی زود عمرم به پایان برسه و نفس نکشم

یعنی امشب بحث اون ابنبات بود یا یه بحث دیگه؟؟

امشب بحث سریه موضوع دیگه .با حرفاش بود خاطرات تلخ گذشته یادآوری شد

اگر نتوان آزادی و عدالت را یک جا داشت و من مجبور باشم میان این دو یکی را انتخاب کنم، آزادی را انتخاب می‌کنم تابتوانم به بی‌عدالتی اعتراض کنم ....من مي‌دانستم نوميدي هست، اما نمي‌دانستم يعني چه. من هم مثل همه خيال مي‌کردم که نوميدي بيماري روح است. اما نه، بدن زجر مي‌کشد. پوست تنم درد مي‌کند، سينه‌ام، دست و پايم. سرم خالي است و دلم به هم مي‌خورد. و از همه بدتر اين طعمي است که در دهانم است. نه خون است، نه مرگ، نه تب، اما همۀ اينها با هم. کافي است زبانم را تکان بدهم تا دنيا سياه بشود و از همۀ موجودات نفرت پیدا کنم. چه سخت است، چه تلخ است انسان بودن...!