2777
2789

بله....نا امید میشم...امیدوار میشم....گریه میکنم میخندم....ولی پایدارم و ادامه میدم....

آدمه....پیوستگی همینه نه که همش امیدوار بشی...همین که ار روز سرکارت بیایی موفقیته

به امید روز های بهتر ادامه میدم....

هیچوقت تو زندگیم ناامید نشدم:)

تا وقتی فرصتی مونده واسه تغییر،امیدوار میمونم.

ناامیدی بزرگ ترین گناهه.

همیشه هم طبق این عقیده ام پیش رفتم و خداروشکر به هرچی خواستم رسیدم😍

یک کنکوری خسته و تنها که برای تنوع بین درسهاش میاد اینجا 😐

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه

گل پاسخ داد: «اَبله! گمان می‌کنی شکوفا شدن من، برای دیده شدن است؟! من برای خود می‌شکفم و نه برای سایر افراد. شکوفایی، مرا خوشحال می‌کند. منشا شادیِ من، در وجود و شکوفاییِ خودم است.»
هیچوقت تو زندگیم ناامید نشدم:) تا وقتی فرصتی مونده واسه تغییر،امیدوار میمونم. ناامیدی بزرگ ترین گن ...

دمت گرم🤗منم از نظرات و آدما و فکرای منفی دوری میکنم و هیچوقت به آدما و نظرات ناامید کننده اهمیت نمیدم و هیچوقت نشده ناامید بشم

توانا بود هر که دانا بود کاربری دست سه نفره

دمت گرم🤗منم از نظرات و آدما و فکرای منفی دوری میکنم و هیچوقت به آدما و نظرات ناامید کننده اهمیت نمی ...

منم مدتی با یکی رفیق بودم خیلی انرژی منفی داد بهم و اون روزا عین مرگ بود واسم و همیشه ناامید بودم اما ازش دوری کردم و کلا کنار گذاشتمش الان به چشم میبینم هنوز داره درجا میزنه:) ناامیدی خیلی بده.

این مثبت گرایی سمیه.... خوب نیست

امید واهی نیست که

مثبت نگری که منطقی باشه خیلیم خوبه

مثلا من دارم تلاش می‌کنم به هدفم میرسم

ناامیدی چرا دیگه؟

ولی خب بحث کسی که تلاشی نکنه و امیدوار باشه فرق داره

امید واهی نیست که مثبت نگری که منطقی باشه خیلیم خوبه مثلا من دارم تلاش می‌کنم به هدفم میرسم ناامی ...

بحث تلاش کردن و نکردن نیست

ندید گرفتن اتفاقات منفی چیز خوبی نیست

اعتدال خوبه....این که موانع موفقیتت رو هم درک کنی نه که بگی من تلاش میکنم موفق میشم...قطعیت نداره تلاش کنی موفق میشی...احتمالش میره بالا....

به امید روز های بهتر ادامه میدم....