2777
2789
عنوان

شوهرم ی مدت سرد بداخلاق کم حرف شده

290 بازدید | 5 پست

شوهرم چندوقت پیش برشکست شد خیلی سختی کشید اینا ولی ی چند روزیه بسیار سرد و بداخلاق کم‌حرف شده یعنی با همه منم جزوشون خیلی داروم‌اذیت میشم هی دلم میسوزه پیش قدم میشم حرف میزنم‌ولی نه خیلی بد شده هیج وقت اینجوری نبود چیکار‌کنمممم کی تجربه داشته 

یکساله سنتی ازدواج کردیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر من هشت ساله اینجوریه وواقعا کم اوردم

تنها که شدی صدایش بزن                                                     او حسین است                                                                            می داند تک و تنها شدن یعنی چه

آقایون وقتی یه ناراحتیه بزرگ دارن اکثرشون میرن تو خلوت وگوشه گیری یه مدت بهش زمان بده بذار توغار خودش باشه و با واقعیته زندگیش کناربیاد هرچی گیربدی وسوال کنی بدتر وعصبی ترمیشه این موضوع به زمان نیاز داره عزیزم