بیهوده است مجادله بر سر اثبات دیانت یا بی دینی آدمها!کسی که دروغ نمی گوید ,کسی که مهربان و با انصاف است,کسی که از رنج دیگران اندوهگین می شودواز شادمانی دیگران شاد است...کسی که انسان را و پرنده راو گیاه را وزمین را ,محترم می دارد,به مقصد رسیده است...از هر راهی که رفته باشد!
رازیانه به هنه نمیسازه.باید اول پرولاکتینت چک بشه.من برا کیست میخوردم هی گفتن برا هورمونا خوبه.چنان ...
اها اخه خودم گاهی اوقات قبل پریود میخورم در حد یه استکان که یکم بدنم گرم بشه مبشه کلا یه استکان در ماه اونم عیب داره؟
بیهوده است مجادله بر سر اثبات دیانت یا بی دینی آدمها!کسی که دروغ نمی گوید ,کسی که مهربان و با انصاف است,کسی که از رنج دیگران اندوهگین می شودواز شادمانی دیگران شاد است...کسی که انسان را و پرنده راو گیاه را وزمین را ,محترم می دارد,به مقصد رسیده است...از هر راهی که رفته باشد!
اها اخه خودم گاهی اوقات قبل پریود میخورم در حد یه استکان که یکم بدنم گرم بشه مبشه کلا یه استکان در م ...
منترجیح میدم اصلا نخورمبرا گرم شدن بدنت خیلی چیرای دیگه هست.حتی تو کرونا هی گقتن گرمی بخورید الان مد شده هی میگن گرمی بخورید سردی نخورید کلا تعادل خوبه یکی دوستام هی به من دمنوش داد پر زنجبیل و و...حتی دم میکرد میورد خونمون زوری میداد بهم الان کافیه ذره ای زنجبیل داخل چیزی بخورم انقد حالم بد میشه و بدنم خارش میگیره
او رفته...ومن مانده ام کافیست؟یا که بیشتر شرح دهم دلیل دیوانگی ام را؟
منترجیح میدم اصلا نخورمبرا گرم شدن بدنت خیلی چیرای دیگه هست.حتی تو کرونا هی گقتن گرمی بخورید الان م ...
مرسی عزیزم از راهنماییت❤️❤️