2777
2789
عنوان

ممنون میشم راهنماییم کنید🥺

81 بازدید | 5 پست

،،چند وقت پیش متوجه شدم همسرم با عشق سابقش در ارتباطه،بار اولش هم نبود متاسفانه،همین ک فهمیدم بهش گفتم و رابطه رو تموم کرد و گف که دیگ تکرار نمیکنه،،خیلی اون خانومو دوس داشتن قبلا،،ولی میگ الان منو دوس داره میگ اگ میخواستم واسه رسیدن بهش تلاش میکردم،دلیل جداییشون هم خیانت خانوم بوده،،ممکنه هنوز عاشقش باشه و بهم دروغ بگه که نمیخوادش؟؟اینجوری نیست که بهم بی اهمیت باشه،،ولی نمیدونم چیکار کنم تا فراموشش کنه

واقعیت اینه که ایشون درگیر دو جور احساس ناپایدار درونی شده. یکی دوست داشتنی که نیمه تموم مونده دوم اینکه اون خانومم خیانت کرده بهش و همش توی خلوت ذهنیش با یه سری چراها روبرو هست. 

بهتر بود قبل از ازدواج با ایشون هر گونه گذشته حل نشده ای دارن رو تموم کنن. الانم دچار طرحواره رها شدگی و تله ذهنی و احساسی گیر هستن. که روانکاو میتونه توی چند جلسه حلش کنه. از شما کاری ساخته نیست. فقط میتونید بهش بگید خیلی جدی کمرنگش کنه و تموم شده بدونه و همه راه های ارتباطیشو اعم از سیم کارت و مجازی و کافه و پارک و اینا برای خودش ببنده. خوب نیست شما رو دچار این ذهنیت کردن. کلا این مدل بودنش هم آسیب بخودشه هم شما. کیه ک از این روابط تجربه نکرده باشه.. باید بپذیرن و ازش عبور کنن‌. بگردین روانکاو خوب براشون پیدا کنید. روانشناسم نه. روانکاوی که طرحواره درمانی انجام میده

هَر چه در فَهمِ تو آیَد، آن بُوَد مفهومِ تو!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعیت اینه که ایشون درگیر دو جور احساس ناپایدار درونی شده. یکی دوست داشتنی که نیمه تموم مونده دوم ا ...

اخرین بار جدی باهاش صحبت کردم و گفتم یا باید جدا بشیم یا این خانوم رو کلا بذاره کنار،اولش گفت جدا بشیم ولی مطمئن باش هیچوقت با این خانوم دیگ ارتباط نمیگیرم،،ولی بعدش دیدم یه هدیه ای که از این خانوم گرفته بود رو انداخت دور و دیگ هیچی ازش تو زندگیش نگه نداشت و گفت که انتخاب من تویی میگه زندگی رو با من میخواد نه با کس دیگ ای،،به نظرتون امیدی هست؟اگه برع پیش روانکاو مشکل حل میشه؟میترسم به جایی نرسه،،خودم خیلی دوسش دارم نمیخ وام از دستش بدم

اخرین بار جدی باهاش صحبت کردم و گفتم یا باید جدا بشیم یا این خانوم رو کلا بذاره کنار،اولش گفت جدا بش ...

چند نفری ک حرفمو گوش دادن سر این موضوعات نتیجه بخش و معجزه آور بوده براشون. به حدی که درجه اهمیت اون فرد تو ذهنشون کامل کم رنگ شده. دیگه باید کمک کنن به روال و ثبات زندگی باهاتون. 

هَر چه در فَهمِ تو آیَد، آن بُوَد مفهومِ تو!