2777
2789
عنوان

چرا موقع بحث همش سکوت میکنه؟

132 بازدید | 10 پست

من دوست پسرمو خیلی دوست دارم، تا وقتی باهاش خوبم اونم خوبه. اما تا یه انتقاد میکنم سکوت میکنه، به زور حرف میزنه. جواب پیام هامو نمیده. و اگه بگم این رابطه بدرد نمیخوره میگه اوکی برو. بهش میگم تا کی خودمو بندازم زیر دست و پای تو؟ میگه زیر دست پامی؟ دربیا.... همینقدر رک و راحت. اما میدونم ته دلش راضی به رفتن من نیست

غرور داره

نمیخواد بگه توروخدا بمون

Eil1381 _تبریزقیزیم😊🍓به حکمت خدا دلبسپار تو مورو میبینی خدا پیچش مورو🤗میخوای تغییر کنی یک سال کتاب خوانی جز روتینت باشه اون وقت حسرت روزای بدون مطالعه رو میخوری  مهم ترین درسی از زندگی گرفتم هیچی چیزی مهم تر از سلامت روان برای انسان نیست ، بحرانی ترین مسایل و مشکلات که پیش اومد یادت نره چند دیقه ای به تنفس دم و بازدم عمیق بپردازیم که خدایی نکرده دچار نشخوار فکری و افسردگی و به طبع اون پایین اومدن کیفیت زندگی دچار نشیم😍🍉بیاین بخندیم 😊جو سایت از غم و ناراحتی افسردگی خیانت به سمت شادی و خوشحالی و سرزندگی و تعهد سوق بدیم👌😊دارای حس ششم قوی🤪دوست دارم به درجه ای برسم خدا دوسم داشته باشه....خدایا از خودخواهی من حقیر بکاه به خداخواهیم بیفزا😔❤عالم محضر خدااست👌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلاااااا زیاد انتقاد نمیکنم. اگه گاهی ام انتقاد کنم کوبنده جواب میده. البته اونم انتقاد نمیکنه ازم. ...

نمی‌دونم چقدر رابطه‌تون پیش رفته و انتقاداتت در رابطه با چه موضوعیه. به‌نظرم بهتره هم رو بیشتر بشناسید. انتقادت هم اگر مربوط به مثلا دیر اومدنش سر قرار باشه، یعنی مواردی که به خودت مربوطه، منطقیه. 

انسان تا زمان مرگ می‌آموزد و رشد می‌کند.
نمی‌دونم چقدر رابطه‌تون پیش رفته و انتقاداتت در رابطه با چه موضوعیه. به‌نظرم بهتره هم رو بیشتر بشناس ...

بهش میگم خدا زبون داده واسه حرف زدن نه سکوت کردن میگه باشه تو زرنگ... اصلا نمیگه شاید حق با تو باشه

بهش میگم خدا زبون داده واسه حرف زدن نه سکوت کردن میگه باشه تو زرنگ... اصلا نمیگه شاید حق با تو باشه

مشخصه که انتقادپذیر نیست. برای همینه که نوشتم الان دورانیه که خوب هم رو بشناسید و ببینید می‌شه با هم کنار بیایید یا نه.

انسان تا زمان مرگ می‌آموزد و رشد می‌کند.

سلام عزیزم، الان این جمله ای که بالا نوشتی، یک جمله ی تهاجمی برای انتقاد هست و طرف مقابل گارد می گیره. 

بهتره ادم خیلی آروم و با جمله بندی نرم تری انتقاد کنه .

میشه این جوری گفت:

خیلی دوست دارم، وقتی از هم دلخور میشیم، در رابطه با اون موضوع با هم صحبت کنیم. من دوست داشتم تو فلان موقعیت، عشقم می گفت …، یا عشقم …. کار رو می کرد.