2777
2789
عنوان

پولیپ رحم

1582 بازدید | 7 پست

پولیپ رحم توروخدا چیزی میدونید بگید ۳تا دارم ک ب ماما نشون دام میگه باید نمونه برداری بشن یعنی پولیپ خطرناکه کسی بلده عکس بذارم تو روخدا بدنم داره میلرزه خیلی میترسم ک بدخیم باشن 

پولیپ سرطانی نمیشه نگران نباش 

🌺من به دعای🙏🏻 شما شدید اعتقاد دارم 🥺میشه برای حال دلم ام یجیب بخونی؟؟؟اگر خوندی لایک کن انرژی بگیرم و منم برات صلوات بفرستم ❤️🌈کاربرجدید نیستم ❌کاربری های قبلی ترکید

خیلیا دیدم پولیپ داشتن در آوردن

هرچیزی که از بدنت خارج کنن میدن پاتولوژی این ک ترس نداره

🌺من به دعای🙏🏻 شما شدید اعتقاد دارم 🥺میشه برای حال دلم ام یجیب بخونی؟؟؟اگر خوندی لایک کن انرژی بگیرم و منم برات صلوات بفرستم ❤️🌈کاربرجدید نیستم ❌کاربری های قبلی ترکید

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خیلیا دیدم پولیپ داشتن در آوردن هرچیزی که از بدنت خارج کنن میدن پاتولوژی این ک ترس نداره

عزیزم تو روخدا راس میگی اخه چون ۳تا هست ترسیدم بزرگشون ۳ میلی هست دارم سکته میکنم بعد اینکه ۲ سال کمر درد دارم راستی من پاپ اسمیر هم دادم سالم بوده

عزیزم تو روخدا راس میگی اخه چون ۳تا هست ترسیدم بزرگشون ۳ میلی هست دارم سکته میکنم بعد اینکه ۲ سال کم ...

اره بابا اصلااااا جای نگرانی نداره 

خیلی خیلی خیلی موارد نادر هست که بخاد بدخیم باشه

خیالت راحت مشکلی نیست

اره بابا اصلااااا جای نگرانی نداره  خیلی خیلی خیلی موارد نادر هست که بخاد بدخیم باشه خیالت را ...

انشالله بخدا از صبح تا الان درگیرم اعصابم خرابه هی میشینم گریه میکنم ک نکنه برارمن بدخیم بشه اخه نوشته پولیپ کلسیفیه

انشالله بخدا از صبح تا الان درگیرم اعصابم خرابه هی میشینم گریه میکنم ک نکنه برارمن بدخیم بشه اخه نوش ...

کلسیفه که به معنی بدبخیم نیست