2777
2789

الان که گرمی و سردی زندگی رو چشیدید، به نظرتون چه چیزهایی در مورد آقا باید برامون مهم باشه؟

چرا وقتی داریم بهترین روزهای زندگیمونو میگذرونیم، نمیدونیم اون روزها بعدا قراره انقدر دست‌نیافتنی بشن…

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانواده ک زیر دست کی بزرگ شده 

اخلاق 

رفتار با دوروبریها 

و در آخر ثروت

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️

مسئولیت پذیری واقعا واقعا خیلی چیزا رو میشوره میبره

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

خانواده همسر بسیار تو رابطه با همسرت موثره و بعد از یه مدت از زندگی میفهمی چقدر همسرت شبیه مادر و پ ...

آفرین درسته

من که میگم اگه شوهرم  انسانیت یاد گرفته تاثیر جامعه اس وگرنه پدر و مادرش فاقد شعور و شخصیت اند.گاهی که مثل اونا میشه برام غیرقابل تحمل میشه

فقط 26 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

احترام گذاشتنش بهت

برابر دونستن تو با خودش این که سنتی فکر نکنه و احساس نکنه تو ملک اونی

ثبات مالی

اخلاق خوب و خنده رو بودن

همسر من این ۴تا رو داره و برای شخص من مهم‌ترین معیارها هستن 

اخلاق و تفکر 

بیماری های روانی خودش و خانواده اش 

بیماری های ژنتیکی 

تحصیلات 

درآمد خودش و پدر و مادرش 

نگاهش نسبت به والدین خودش 

تعداد خواهر و برادرهاش 

نوع رفت و آمدهای خانوادگی و فامیلی

کار و محل کارش که چند بار شغلش رو عوض کرده . امنیت شغلی داره . محل کارش چطوریه . تا چه ساعتی هست و اینا 

خانواده اش اهل دخالت هستن یا نه 

روشنفکره یا متعصب

از لحاظ مذهبی و باورهای سنتی و عرفی چقدر شبیهید

بچه میخوایید یا نه

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan