2777
2789
من، بله؟ 

خب ببین برا جغرافیا 

نقشه ها میاد دیگ درسته 

بعد معلم مون گفت ک اون توضیحات ک تو کتاب داده باید شما رو نقشه بتونین مشخص کنید بعد از پشت کنکور ها میپرسم میگن نه کل نقشه رو باید بخونی به اضافه ی اونایی ک تو متنه

ستاره ها تو تاریکی میدرخشن🪐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب ببین برا جغرافیا  نقشه ها میاد دیگ درسته  بعد معلم مون گفت ک اون توضیحات ک تو ک ...

من دوبار کنکور دادم بله درسته ولی تعداد سوالاتی که از تصاویر ونقشه میاد کمه یا شاید اصلا نیاد... 

مثلا از درس آخر جغرافیای ۱۲ دیدم خیلی از تصاویر استفاده کردن برای شبکه زهکشی و...

یا مثلا از جغرافیای ۱۱اون درس که مربوط به کلوت یا یاردانگ و... 

از تصاویرش  دیدم تو کنکور حتی از کاربرگ ها هم دیدم پس تصاویر ونقشه های کار برگ ها وتمرینات رو هم بخون 

من نقشه ی خاصی ندیدم تو جغرافیا ولی از تصاویر واشکال به احتمال زیاد سوال میدن مثلا اون مثلثِ شهر پایدار... 

میتونی کنکور سال های قبل رو دانلود کنی ببینی

اگر همه جا تاریک بود،دوباره بنگرشایدنور،خودِتوباشی.../فَاصْبِرْ إِنَّ وَعْدَ اللَّهِ حَقٌّ🫒🇵🇸/
من، بله؟ 

خب ببین برا جغرافیا 

نقشه ها میاد دیگ درسته 

بعد معلم مون گفت ک اون توضیحات ک تو کتاب داده باید شما رو نقشه بتونین مشخص کنید بعد از پشت کنکور ها میپرسم میگن نه کل نقشه رو باید بخونی به اضافه ی اونایی ک تو متنه

من دوبار کنکور دادم بله درسته ولی تعداد سوالاتی که از تصاویر ونقشه میاد کمه یا شاید اصلا نیاد...&nbs ...

الان من دهمم نمیدونم بخونم شون یا ن

الان من دهمم نمیدونم بخونم شون یا ن

بخون زیاد وقت گیر نیست

جغرافیای دهم به  نسبت جغرافیای۱۱،۱۲زیاد سخت نست وخیلی کم حجم تره

درس چهار وپنج رو خوب بخون ومخصوصا وارونگی دما رو

ولی از الان خیلی نمیخاد خودتو درگیر کنی من سال دهم اصلا هیچی درمورد کنکور نمیدوستم وصرفا چون  عادت داشتم میخوندم

اگر همه جا تاریک بود،دوباره بنگرشایدنور،خودِتوباشی.../فَاصْبِرْ إِنَّ وَعْدَ اللَّهِ حَقٌّ🫒🇵🇸/