2777
2789
عنوان

نگرانم چیکار کنم😢

207 بازدید | 9 پست

بچم پنج روزشه زردیش رفته رو ۱۱/۵ چیکار کنم بیا پایین وقتی بدنیا امد رو ۴ بود

به امضام نگاه نکن میگم نگا نکن میخوابونم دهنتا میگم برو امضا بعدی برو دیگه اهههه عجب آدمی هستیا بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک😎😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وووییی😍ینی فقط 5 روزه که این دنیا رو دیده!!! 

چقدر شگفت اوره😍خدا براتون نگهش داره😍💜

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم. 

ببر دکتر قطره میده

دستگاه مهتابی خونگی کرایه کن بزارش زیر دستگاه دو سه روز

با عرق کاسنی بدنش و پاک کن

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
دستگاه فتو تراپی هست شبیه لامپ مهتابی ه ببینین تو شهرتون کجا دارن. 

بنظرت بالا هست زردیش ؟فقط صورتش یکم زرده با چشماش بقیه بدنش سفیده

به امضام نگاه نکن میگم نگا نکن میخوابونم دهنتا میگم برو امضا بعدی برو دیگه اهههه عجب آدمی هستیا بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک😎😂

وووییی😍ینی فقط 5 روزه که این دنیا رو دیده!!!  چقدر شگفت اوره😍خدا براتون نگهش داره😍💜

مرسی خدا عزیزاتو برات نگه داره😗

ببر دکتر قطره میده دستگاه مهتابی خونگی کرایه کن بزارش زیر دستگاه دو سه روز با عرق کاسنی بدنش و پاک ...

مرسی عزیزم 

من دکتر نیستم .  گفتم دستگاه فت و تراپی هست بچه را میخوابونن زیرش بهتر میشه ...  اگر دار ...

باشه ممنون