2777
2789
عنوان

نظر شما چیه؟

43 بازدید | 4 پست

اگه یه دختر مجرد رابطه آزاد داشته باشه و دچار مشکل شه.... باید از طرف جامعه و کادر درمان حمایت بشه یا خیر؟ اگه نه چیکار کنیم دختره رو ول کنیم تا اسیب شدید ببینه یا خدای نکرده از ترس به خودکشی کشیده شه؟ اگه حامله شد چی؟ باید قایمکی و با بدبختی حل و فصل کنه.... نگین خب انجام ندن...میدونین تو جامعه الان رایج شده ولی قوانین و امکانات حمایتی نیست

به امید روز های بهتر ادامه میدم....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ببین نمیشه طرف بگه من روابط ازاد دارم بعد فرت فرت حامله شدم نهادها حمایت کنن 

حتی تو کشورهای خارجی هم اینا غیرقانونیه

بعد ببین چه نتایج اجتماعی داره 

یک فیلم بود مثلا خانمه از شدت شرایط بد قهر کرده بود رفته بود ۲ هفته خونه باباش.

شوهره رفته بود دختر اورده بود بعد با زنش اشتی میکنه و رابطه داشته بعد اون دختره میفهمه میفهمه ایدز داشته میاد به پسره میگه و خودش و زنش مبتلا شدن.

حالا این کوچک ترینشه 

عزیزم ببین نمیشه طرف بگه من روابط ازاد دارم بعد فرت فرت حامله شدم نهادها حمایت کنن  حتی تو کشو ...

تو خارج خیانتم غیرقانونی نیست...غیر اخلاقی اره اما قانونیه....

مثالش سایت اشلی مدیسون....

خب حمایت نشن هم درمان نمیشن و کلی بچه بی صاحب پیدا میشه....کلی ادم بدبخت میشن...مثل الان....وظفه دولته مراقب اینا باشه...نیست؟

به امید روز های بهتر ادامه میدم....