2777
2789
عنوان

مهریه چی بزنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1577 بازدید | 31 پست
حالا رسم ما اینه زشته حتی پدر دختر مهریه رو اعلام کنه باید عمویی دایی کسی از طرف خانواده دختر بیان ک ...

چیزی که مشخص نیست قید نمیشه 

اگر خونه هم هست باید همین الان به نام زده بشه 

ملک بزن،وبعنوان ضامن پرداخت هم پدر داماد رو بگو امضا کنه و تعهد بده

جالب بود که بخوام پدر دوماد هم ضامن بشه

یعنی قشنگ فکر شده و درست حسابی بود این حرکت

(منو دریا صدا بزنید).   من تو را آسان نياوردم به دست،در به دست آوردنت؛بردباری ها شده...بیقراری ها شده...شب زنده داریها شده...در بدست آوردنت ؛پایداری ها شده! با ظلم و جور روزگار سازگاری ها شده...ای از عشق پاک من همیشه مست...من تو را آسان نیاوردم به دست.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره اینارو خودم میدونم با استادمم صحبت کردم(وکیل هستش) گفت برات لیست میکنم میفرستم 

بهترین کار رو میکنی 

توی عقد نامه هم قید کن اگه پسره چیزی نداشت از ارث پدرش مهریه بهت تعلق بگیره خیلیا برای فرار از مهریه مال اموالشونو میزنن به اسم بقیه اینجوری پدرشوهر موظف هست پرداخت کنه اگه پسرش نداد 

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

هم مهریه مهمه و هم حق و حقوقت  پس با چشم باز و بی تعارف باش  خودت و آقا پسر یک صحبتی بکن ...

منو ایشون در ارتباطیم 

عموم پرسید مهریه چیکار میکنی من به آقا گفتم 

گفت میسپاریم دست خودت هرچی تو بگی 

من یکم کم رو هستم تو این موارد معذبم 

ولی میسپارم فردا شب یا شبی که قراره درمورد اینا صحبت بشه مامانم یا مادر بزرگم عنوان کنن یا یکی دیگه از بزرگ ترها

(منو دریا صدا بزنید).   من تو را آسان نياوردم به دست،در به دست آوردنت؛بردباری ها شده...بیقراری ها شده...شب زنده داریها شده...در بدست آوردنت ؛پایداری ها شده! با ظلم و جور روزگار سازگاری ها شده...ای از عشق پاک من همیشه مست...من تو را آسان نیاوردم به دست.
بیچاره پسرا  بخاطر همینا ازدواج کم شده

چرا بیچاره پسرا 

همه حق و حقوق دست اوناست مهریه پشتوانه زنه 

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

بهترین کار رو میکنی  توی عقد نامه هم قید کن اگه پسره چیزی نداشت از ارث پدرش مهریه بهت تعلق بگی ...

اینجوری بگم زشت نیست؟

نمیخوام فکر بدی بکنن درموردم 

چطوری‌ عنوان کنم که مثلا معذب نباشم 

چیزی که مشخص نیست قید نمیشه  اگر خونه هم هست باید همین الان به نام زده بشه

خب مگه همون موقع عقد ثبت نمیکنیم؟

منو ایشون در ارتباطیم  عموم پرسید مهریه چیکار میکنی من به آقا گفتم  گفت میسپاریم دست خود ...

نه 

این خوب نیست 

باید حد و حدودش رو حتما قبلش صحبت کنید 

آمادگی داشته باشید 

تو جلسه یک دفعه نگید که 

مثلا شیراز خیلی مهریه ها سنگین هست (یا قبلا بود) ولی مثلا تهران خیلی کمتر بود این مهمه که حدود ذهنی دو تا خانواده از قبل آماده بشه 

مهریه خودم  ۳۱۵ سکه  هر چیزی در طول زندگی مشترک به دست بیاره همون موقع خرید و قرارداد سه ...

مرسی عزیزم

اینجوری بگم زشت نیست؟ نمیخوام فکر بدی بکنن درموردم  چطوری‌ عنوان کنم که مثلا معذب نباشم

اینارو به پدرت و مادرت بگو زشته تو جمع خودت تعیین کنی 

دنیا دو روزه دوستم شوهرش فوت کرد  پسره انقدر هم زرنگ بود همه چیزو زده بود به اسم خواهرش که یوقت اتفاقی افتاد به زنش چیزی نرسه ولی خبر نداشت پدرش توی عقد نامه ضامن شده و اون پرداخت کرد از مال خودش 

مهریه پشتوانه زنه 

انشاالله که ۱۰۰ سال خوبی و خوشی زندگی کنید ولی یه وقت اتفاقی افتاد تکلیف تو و زحماتت چی میشه پس؟

خب مگه همون موقع عقد ثبت نمیکنیم؟

اگر خونه مشخصی باشه چرا ثبت میشه ولی مالی که بعد بخره نه ...‌ این ثبت نمیشه 

شرط تصنیف اموال رو هم در نظر بگیر 

ولی مردی که بد و نامطمئن باشه اصلا نمیگه مالی داره و چیزی خریده و به نام خودش نمیزنه که همسرش بدونه و بخواد اقدام کنه 

شناخت از همه چیز مهم تره 

شناخت اصولی و بدون عشق و عاشقی ‌و با چشم باز و حداقل شش ماه معاشرت مداوم و حداقل دو سه تا سفر خانوادگی ....

نه  این خوب نیست  باید حد و حدودش رو حتما قبلش صحبت کنید  آمادگی داشته باشید  ...

خب چیکار کنم با خودش صحبت کنم؟

نگاه کنید رسم خانواده ما کلا مهریه کم هست زیاد توجه نمیشه

در عوضش در طول زندگی مال و منال به نام خانم میزنن یه چیزایی 

و شرط و شروط رو خیلی تاکید دارن بهش

طوریکه خانواده من اولش گفتن 

بهشون میگیم هرچی برای دخترای خودتون میپسندین،و در نظر دارید برای دختر ماهم همون باشه...

که بعدش اونا برگشتن گفتن هرچی دختر شما بگه

الان من حقیقتا میترسم یچیزی بگم 

فکر کنن خبریه 

مادر خودم میگه ملک

خودم قبلا در نظر داشتم۳۰۰ سکه

چرا بیچاره پسرا  همه حق و حقوق دست اوناست مهریه پشتوانه زنه

دیگ مهریه گفتن  نگفتن ک انقد سکه بزن انگار معاملس 

در حد توان خوبه  برا برادر خودمونم همچین چیزی نمیخوایم 

پسر بودن تو این شرایط واقا سختوعجیبه 

این وسطم پدرا تو فشارن 

❌مخالف نظرم بودی ریپ نزن چک نمیکنم❌درخواست دوستی ندید🌠
دیگ مهریه گفتن  نگفتن ک انقد سکه بزن انگار معاملس  در حد توان خوبه  برا برادر خودمون ...

سمت ما مهریه ها همه سنگینه کسی هم مخالف نیست طبق رسم و رسوم میرن فرق نداره عروس بگیری یا دختر بدی جفتش یکیه 

اینارو به پدرت و مادرت بگو زشته تو جمع خودت تعیین کنی   دنیا دو روزه دوستم شوهرش فوت کرد& ...

اره دقیقا متوجه ام چی‌ میگین