2777
2789
عنوان

مهریه چی بزنم؟

1296 بازدید | 31 پست

سلام خانما

فردا شب خواستگاریمه،مهریه رو گذاشتن به انتخاب خودم هر دو خانواده

من نمیدونم چیکار کنم چی بزنم

چه شرطی بذارم

چی لازمه 

میشه راهنمایی کنید

(منو دریا صدا بزنید).   من تو را آسان نياوردم به دست،در به دست آوردنت؛بردباری ها شده...بیقراری ها شده...شب زنده داریها شده...در بدست آوردنت ؛پایداری ها شده! با ظلم و جور روزگار سازگاری ها شده...ای از عشق پاک من همیشه مست...من تو را آسان نیاوردم به دست.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سعی کن به جای مثلا فلان قدر سکه ، سه دونگ خونه به نام برنی

مادر خودمم میگه خونه بهتره

(منو دریا صدا بزنید).   من تو را آسان نياوردم به دست،در به دست آوردنت؛بردباری ها شده...بیقراری ها شده...شب زنده داریها شده...در بدست آوردنت ؛پایداری ها شده! با ظلم و جور روزگار سازگاری ها شده...ای از عشق پاک من همیشه مست...من تو را آسان نیاوردم به دست.

حقو حقوقت رو بگیر فردا برای سر کوچه رفتن اجازه لازم نداشته باشی 

حق تحصیل شغل خروج از کشور طلاق مسکن  ...

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

فقط ملک

اتفاقا دیشب مامانم گفت بگو یه واحد کامل با تجهیزات

ولی من روم نمیشه بگم

مادر خودمم میگه خونه بهتره

حالا رسم ما اینه زشته حتی پدر دختر مهریه رو اعلام کنه باید عمویی دایی کسی از طرف خانواده دختر بیان کنه چقد رسمتون جالب بود برام انشالله خوشبخت بشی به نظرم سه دنگ خونه حتی اگر فعلا نداشته باشه قید کن تو سند ازدواج 

حقو حقوقت رو بگیر فردا برای سر کوچه رفتن اجازه لازم نداشته باشی   حق تحصیل شغل خروج از کش ...

اره اینارو خودم میدونم با استادمم صحبت کردم(وکیل هستش)

گفت برات لیست میکنم میفرستم 

مهریه خودم 

۳۱۵ سکه 

هر چیزی در طول زندگی مشترک به دست بیاره همون موقع خرید و قرارداد سه دانگ سه دانگ بشه 

حق مسکن و مکان 

شما لااقل زیر ۱۱۴ سکه نزن 

اون شرطی هم که من نوشتم 

گویا دیگه توی عقدنامه هست 

ولی میتونی ضمن شرط اضافه کنی 

البته من مهریه م رو بخشیدم ولی بازم شوهرم هرچی خریدیم به نامم زد شش دانگ 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

حالا رسم ما اینه زشته حتی پدر دختر مهریه رو اعلام کنه باید عمویی دایی کسی از طرف دختر بیان کنه چقد ر ...

کدوم رسم عزیزم؟

حالا فردا تشریف بیارن،صحبتا بشه من خیلی استرس دارم

منم که طبیعتا نمیتونم تو جمع بگم باید بسپارم داییم یا عموم کسی که از لحاظ سنی بزرگ‌تر باشه تو جمع

ولی خانواده دوماد گفتن هرچی خود عروس بگه

هم مهریه مهمه و هم حق و حقوقت 

پس با چشم باز و بی تعارف باش 

خودت و آقا پسر یک صحبتی بکنید قبلش و توافق خانواده ها بگیرید 

زشته تو جمع چونه بزنن

خیلی هم زشته 

ما خودمون صحبت کردیم قبلش و مادر همسرم تو‌ مهمونی بله برون یک هدیه هم ایشون از طرف خودش اضافه کرد