2777
2789
عنوان

بچم سرماخورده

178 بازدید | 7 پست

سلام دوستان. بچم 10 ماهشهر یک هفته ای سرما خورده  تب داره با سرفه های وحشتناک جوری همه چشاش پر اشک میشه دوباره بردم دکتر ی بار اسهالس بند اومد و الان دوباره اسهاله .نیس می‌ره میاد سرفه هاشم همینطوره  بد غذا میشه نمی‌دونم چکار کنم  کسی مکیده راهکاری چیزی یا همچین چیزی دیده ک تجربه داشته باشه خواهش بگین

من باتو بهترینم نگذری از من ک دیوونه میشم
برای سرفه هاش که اگه چرک خشک کن داده بده بخوره ولی دیفن نده  برای اسهالش ام یه پودری بود یادم ...

داده میدم ولی خوب میشه دوباره همون طوری میشه  آر ادی ای فک کنم موزی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

داده میدم ولی خوب میشه دوباره همون طوری میشه  آر ادی ای فک کنم موزی

نه یچیز دیگ بود که دختر من نزدیک دو سالشه من نصفشو میدادم خانونای اینجا میدونن اونا راهنماییم کردن 

موز دادی؟

ارد نخودچی و با موز له کن بده اونم خوبه زیاد نه ها

بی #ط پرواز همیشه محکوم به سقوطه ..پر از حرفای نگفته دل پر ...

دوباره ببرش دکتر اگ اسهاله

برای سرفه هم زیر یه سال قطره پلاژین بالا یه سال شربتش عالیه

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
نه یچیز دیگ بود که دختر من نزدیک دو سالشه من نصفشو میدادم خانونای اینجا میدونن اونا راهنماییم کردن&n ...

موز میگن خوبه ندادم .آرد نخودچی برای بچه کوچیکی خوبه

دوباره ببرش دکتر اگ اسهاله برای سرفه هم زیر یه سال قطره پلاژین بالا یه سال شربتش عالیه

اره دوباره میبرم دکتر آروم قرار ندارم