2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منک تا الان کمر درد دارم، شبیه درد پری عادیه ، زیاد ب خودت فشار نیار کار زیاد نکن غذاهایی ک طبعش گرمه نخور، چیزای سنگین بلند نکن 

فضامجازیه ولی قلبا واقعیه احساسا واقعیه پس چه خوبه قبل اینکه حرفی بزنیم به احساس طرف هم کمی فکر کنیم..😚🍃اگر گاهی باهم اختلاف نظر پیدا کردیم نیازی نیس هاری بگیریم 🙃 ب نظر دیگران احترام بذاریم ⁦👌🏻⁩🌺و دیگران رو قضاوت نکنیم ⁦❤️⁩ تبعیض و نژاد پرستی ممنوع همه از یک جنس ساخته شدیم و عاقبت همه بسوی خاک است.... 
منک تا الان کمر درد دارم، شبیه درد پری عادیه ، زیاد ب خودت فشار نیار کار زیاد نکن غذاهایی ک طبعش گرم ...

من دومین بارداری هست دخترم ۵ سالشه الان باردار شدم اصلا انگار اولین بارمه هیچی یادم نیست موقع دخترم چیکار میکردم علایمم چطور بود

آره 

معمولا این دردها کنسل نمیشه و تا آخر بارداری ماه به ماه بدتر هم میشه 

فقط استراحت کن که خیلی اذیت نشی 

من از ماه های اول پای راستم درد میکرد الانم درد میکنه فقط شدیدتر شده فقط استراحت کن 

سلام خانوم وقتتون بخیر خسته نباشید قصد من مزاحمت یا سوال بیجا نیست و ازتون خاهش میکنم راهنماییم کنیین کامنت شمارو درباره بیماری مادرتون که ریفلاکس و مخصوصا برگشت غذا ب گلو حتی اب بود و میخوندم ک گفتین خوب شده من ۱۸سالمع و ذقیقا اینطوری هستم ترو خدا بگین چیکار کردن خوب شذن قرص میخورم ی ماه نیمه فایذع نداره هی میاد بالا