یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
منک تا الان کمر درد دارم، شبیه درد پری عادیه ، زیاد ب خودت فشار نیار کار زیاد نکن غذاهایی ک طبعش گرمه نخور، چیزای سنگین بلند نکن
فضامجازیه ولی قلبا واقعیه احساسا واقعیه پس چه خوبه قبل اینکه حرفی بزنیم به احساس طرف هم کمی فکر کنیم..😚🍃اگر گاهی باهم اختلاف نظر پیدا کردیم نیازی نیس هاری بگیریم 🙃 ب نظر دیگران احترام بذاریم 👌🏻🌺و دیگران رو قضاوت نکنیم ❤️ تبعیض و نژاد پرستی ممنوع همه از یک جنس ساخته شدیم و عاقبت همه بسوی خاک است....
سلام خانوم وقتتون بخیر خسته نباشید قصد من مزاحمت یا سوال بیجا نیست و ازتون خاهش میکنم راهنماییم کنیین کامنت شمارو درباره بیماری مادرتون که ریفلاکس و مخصوصا برگشت غذا ب گلو حتی اب بود و میخوندم ک گفتین خوب شده من ۱۸سالمع و ذقیقا اینطوری هستم ترو خدا بگین چیکار کردن خوب شذن قرص میخورم ی ماه نیمه فایذع نداره هی میاد بالا