2777
2789
عنوان

قهر با مادرشوهر

407 بازدید | 19 پست

بچه ها منو شوهرم دعوامون شد.شوهرم هر دعوایی میشه میزنه یه چی میشکنه تاالان چیزای کوچیک بود الان وسایل بزرگ خونه رو.منم به پدرو مادرشو خواهرش گفتم باهاش حرب بزنید همه زن و مردا دعوا میکنن.ک تاثیری نداشت.دیگه بار آخر به پدر خودم گفتم.اونم خیلی دوستانه باهاش صحبت کرد.خیییلی بهش برخورد ک چرا به بابات گفتی.اونم رفت به خانوادش گفت ک همه دعاهاتون زنم میگه شما مقصرید و باهاش قطع رابطه کنید.منم فرداش زنگ زدم مادرشوهرم دوبار جواب نداد.زنگ زدم پدر شوهرم براش توضیح دادم ما طبقه بالاشونیم بعد دیگه مامانش با من حرف می‌زد ولی من ازاینکه جواب تلفنم و ندادم ناراحت بودم.دیگه کاری داشتم به پدرشوهرم زنگ میزم.بعد دوسه بارم رفتم پایین اون اصن به محل نزاشت.منم قهر کردم.الان رفتن تهران .مطمئنم بیان شوهرم انتظار داره برم دوباره خونشون چی بگم بهش

تو این مدتم فقط من نمی‌رفتم.دخترم و شوهرم هرروز میرفتن. حالا همش میگه نمیری گلا پایینو آب بدی.یا مثلا تماس تصویری گرفته بود انتظار داشت منم برم صحبت کنم.از دست شوهرم ک خیلی ناراحتم ولی دیگه نمیخام دعوا کنم چون خیلی عصبانی میشه روی دخترم اثر میزاره همش یک سالشه.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا مساعل خونه بیرون می‌بری چه خانواده خودت چه اون فرق نداره ماام این مشکل داریم طرز برخورد با شوهرت پیدا کن من همسرم خیلی این کار میکرد آخرین بار من شروع کردم شکستن همیشه دلسوزی میکردم با دست رفتن تو شیشه ویترین دیگه هیچی نو خونمون نشکست شوهر من اینجوری که بهش بگی ی کاری نکن لج می‌کنه باهات گفتم بیا تو یدونه بشکون من ۲ تا همون شد جمع شد طرف مقابلت بشناس

زندگی جای قشنگی نیست 

قهر نکن ولی باج هم نده شوهرت میزنه خرابکاری میکنه باز باید بهش توضیح بدی، بهش بگو من نیازی نمیبینم مطابق میل تو رفتار کنم، هر وقت توضیح دادی چرا طرفارو میشکنی منم رفتارمو توضیح میدم، بگو احترام بزار به من تا به خانوادت احترام بزارم  همه اینارو با ارامش بزن

چرا مساعل خونه بیرون می‌بری چه خانواده خودت چه اون فرق نداره ماام این مشکل داریم طرز برخورد با شوهرت ...

۸ ساله من هیچی نگفتم به خانوادم.ولی اونا چون طبقه پایین ماهستیم ناخودآگاه از همه چی باخبر میشن.ببین از عد از به دنیا اومدن بچم شوهرم خیییلی عوض شده.حتی نمیزاره خونه پدر مادرم برم.میگه کمتر برو درصورتی ک خودش هرروز خونه باباشه یا اگه من یه روز دیرتر برم قیامت میکنه

قهر نکن ولی باج هم نده شوهرت میزنه خرابکاری میکنه باز باید بهش توضیح بدی، بهش بگو من نیازی نمیبینم م ...

اصلا نمیشه باهاش حرف زد دادو بیداد میکنه و من مجبورم دوباره به خاطر دخترم کوتاه بیام و چیزی نگم چون دخترم خیلی از دعوا میترسه

۸ ساله من هیچی نگفتم به خانوادم.ولی اونا چون طبقه پایین ماهستیم ناخودآگاه از همه چی باخبر میشن.ببین ...

این مردا معلوم نیست چشونه دیونمون کردن حالا شوهر من اصلا براش مهم نیست بریم نریم 

زندگی جای قشنگی نیست 
اصلا نمیشه باهاش حرف زد دادو بیداد میکنه و من مجبورم دوباره به خاطر دخترم کوتاه بیام و چیزی نگم چون ...

چقدرم بد منم همه اینارو دارم ی وقتا آدم میخواد از تو منفجر شه

زندگی جای قشنگی نیست 
این مردا معلوم نیست چشونه دیونمون کردن حالا شوهر من اصلا براش مهم نیست بریم نریم

شوهر من میگه هرروز باید بری سر بزنی وقتیم هرروز میرم میگه نیم ساعت رفتی فقط‌.اصلا راضی نیس.حالا خودش خواهرش هیچکدوم طبقه بالا خونه پدرشوهرشون نموندن ولی من ک اسم میارم قیامت میشه.میگه اونا بد بودن خانواده من خیلی خوبن بدی ب تو نکردن

شوهر من میگه هرروز باید بری سر بزنی وقتیم هرروز میرم میگه نیم ساعت رفتی فقط‌.اصلا راضی نیس.حالا خودش ...

خب هرروز بری بشینی اونجا چی کار آدم حصلش نمیکشه بد میگن زن اخلاق نداره خب میزارید 

زندگی جای قشنگی نیست