2777
2789

ما ی ال سی دی داریم که استفاده نمی‌کنیم همسرم میگه بدیمش به مادرم اینا استفاده کنن اونا تی وی شون قدیمی هست من مخالفت کردم دلیلش هم اینه که تو سخت‌ترین شرایط قرار گرفتیم دریغ از ی کمک با اینکه شرایط کمک داشتن اما اصلا انگار ن انگارو فقط با سیاست رفتار می‌کنه حتی همسرم اونارو بیمه تکمیلی کرده اما اصلا قدردان نیستن و چندین بار گرفتار مالی شدیم اصلا کمک نکردن 

آیا الان حق دارم مخالفت کنم یا ن ؟لطفا راهنمایی کنید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب پس اگ اینطوره توهم نده تی ویو

چون خدا شاهده اصلا آدم بی رحمی نیستم اما وقتی میبینم تو اوضاع سخت کاری نکردن الان اگه اینکارو کنم حس معذرت می‌خوام خریت بهم دست میده

بله البته جز کالایی بود که همسرم خرید

نمیدونم چی بگم هم دوست دارم بگم بهشون بده هم اینکه خودتون بجه دارید حتما بزرگ که بشن لازمتون میشه یا خدای نکرده اگه واسه خودتون بسوزه اینو میتونین استفاده کنید

به نظرم اصلا پیچیده ش نکن... مال خودته اگر دوست نداری ندی خب نده. به چیزهای دیگه فکر نکن

میخوام بگم شاید حتی اونا خیلی هم کمک مالی بهتون کرده بودن و باز نمی خواستی تی وی رو بدی. در این صورت هم مشکلی نبود به نظز من

فقط اینو در نظر بگیر با توجه به سرعت تغییر تکنولوژی همین حالاهم ال سی دی خیلی قدیمیه و سال های دیگه شاید خودت هم استفاده نکنی. در این صورت حتی اگر حق با خودته به نظرم بده بره... بذار جاش چیزهای بهتر بیاد.... اتفاقات خوب ... برکت!

به نظرم اصلا پیچیده ش نکن... مال خودته اگر دوست نداری ندی خب نده. به چیزهای دیگه فکر نکن میخوام بگم ...

اصلابحث تی وی نیست بحث اینه حس سواستفاده کردن به آدم دست میده نظر من اینه به آدم نیازمند بدم بهتره تا به اینا بدم 

نمیدونم چی بگم هم دوست دارم بگم بهشون بده هم اینکه خودتون بجه دارید حتما بزرگ که بشن لازمتون میشه یا ...

لازممون نمیشه ولی به خاطر اینکه ی قدم برای ما برنداشتن منم دلم نمیخواد