mamanshi مدیر استارتر عضویت: 1397/08/25 تعداد پست: 3610 عنوان نظرتون درمورد این راکشن بنده چیه 91 بازدید | 3 پست شوهرهمسایه اومده بودسرصب یچی بگیره ،شوهرم نبوذ وقراربودمن بهش بدم..چون اماده نکرده بودم مرتب درمیزد منم شب خوب نخابیده بودم بخاطرسرماخوردگی یکی ازبچه ها..دروبازکردم گفتم ببخشیدمن دیشب نتونستم خوب بخابم بچه هاتب داشتن اماده نیست چندلحظه صبرکنید..بعدا باخودم میگم چه لزومی داشت توضیح بدم..بنظرتون خیلی ضایع بودحرفم؟ 1402/09/09 | 07:52 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nafas45267 عضویت: 1402/09/03 تعداد پست: 25859 اره دیگ نباید توضیح میدادی فقط باید میگفتی ببخشید متوجه نشدم چن لحظه صبر کنین بیارم هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖
بابونهگل عضویت: 1401/08/06 تعداد پست: 25943 نه اشکال نداره خب بلاخره اگر توضیح نمیدادی که آماده نیست اونم باید منظر میموند. زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻