واسه دیدن دوره lcdl باید چه آموزشگاه هایی مراجعه کنیم؟ بعد فنی حرفه ای هم این دوره رو برگزار میکنن؟ کلا نحوه آموزشش چجوریه چون اصلا توی خونه لپ تاپ و کامپیوتر و اینا ندارم ممکنه تمرینی چیزی بدن بگن توی خونه انجام بدین؟ الان ماشاءلله هر آگهی شغلی نگاه میکنی میگن کار با ورد و اکسل نمیدونم چی چی بلد باشید حتی منشی و کارمند ساده با درآمد زیر 5 تومن هم همینطوره خودم که چیزی توی خونه ندارم بگم تمرین کنم آموزش از یوتیوب و گوگل و اینور اونور ببینم لااقل کلاسش رو پیدا کنم شرکت کنم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
جهاد دانشگاهی دورشو برگزار میکنه، اگر فنی حرفه ای هم برگزار کنه هزینش کمتره، جهاد دانشگاهی گرونتره، بله باید تمرین کنی چون اخر هر دوره ازمون میگیرن، دقیق یادم نمیاد هفت یا پنج مهارت هست، وورد،اکسل، پاورپوینت و چندتای دیگه،هر مهارت تهش یه پروژه داشت و ازمون بود
من ۲۳کیلو وزن کم کردم، با کمک متخصص تغذیه و مربی بدنسازیم، وقتی به وزن هدفم که پنجاه وچهار کیلو بود رسیدم به کمک مربی و رژیم عضله سازی، عضله هامو پرورش دادم و به وزن پنجاه هفت پنجاه هشت رسیدم، پوست بدنم اصلا چروک و افتاده نشده بخاطر بدنسازی، پوست صورتم چون شکسته شده بود ،رفتم متخصص پوست و فیلر زدم زیر پوستم,چون هیچ چربی زیر پوست صورتم نمونده بود، و اینکه در طول رژیمم از دمنوش زنجبیل دارچین اب لیمو و گاهی بهشون زیره و زردچوبه هم اضافه میکردم استفاده میکردم روزی دوسه بار،پنج ماه طول کشید پروسه وزن کم کردنم, چون زمانی که چاق بودم افسرده شده بودم و تو نی نی سایت میومدم تا کاربری ببینم که وزن کم کرده و من ازش یاد بگیرم چه راهی رفته،الان تصمیم گرفتم تو امضام دقیق بنویسم تا شاید کمک حال کسی که حال بد دیروز منو داره بشه،و حالش مثل امروز من عالی بشه، فقط باید خودت بخوای و اراده کنی ،بهترین ورژن خودتو بساز❤️❤️
برای فنی حرفه ای باید بره اموزشگاه های ازاد ثبتنام کنه که مدرک فنی میدن امتحاناشو خود فنی و حرفه ای ...
اهان درسته، من ده یازده سال قبل جهاد دانشگاهی رفته بودم
من ۲۳کیلو وزن کم کردم، با کمک متخصص تغذیه و مربی بدنسازیم، وقتی به وزن هدفم که پنجاه وچهار کیلو بود رسیدم به کمک مربی و رژیم عضله سازی، عضله هامو پرورش دادم و به وزن پنجاه هفت پنجاه هشت رسیدم، پوست بدنم اصلا چروک و افتاده نشده بخاطر بدنسازی، پوست صورتم چون شکسته شده بود ،رفتم متخصص پوست و فیلر زدم زیر پوستم,چون هیچ چربی زیر پوست صورتم نمونده بود، و اینکه در طول رژیمم از دمنوش زنجبیل دارچین اب لیمو و گاهی بهشون زیره و زردچوبه هم اضافه میکردم استفاده میکردم روزی دوسه بار،پنج ماه طول کشید پروسه وزن کم کردنم, چون زمانی که چاق بودم افسرده شده بودم و تو نی نی سایت میومدم تا کاربری ببینم که وزن کم کرده و من ازش یاد بگیرم چه راهی رفته،الان تصمیم گرفتم تو امضام دقیق بنویسم تا شاید کمک حال کسی که حال بد دیروز منو داره بشه،و حالش مثل امروز من عالی بشه، فقط باید خودت بخوای و اراده کنی ،بهترین ورژن خودتو بساز❤️❤️
تو اموزشگاه به همه سیستم جدا میدن اگه بتونی همونجا خوب یاد بگیری اوکیه یا روز ازمون اگه فکر میکنی لا ...
میگم میشه خود کلاسش رو برم ولی دیگه مدرکش بیخیال بشم حالا بتونم امتحانش خوب بدم بگیرم اگه ام نه هیچی چون آگهیا کسی از مدرک حرفی نمیزنه از تسلط و مهارت حرف میزنن بنظرتون جو کلاس جوری هست بشه همونجا تا حدودی یاد گرفت یا بازم تمرین و تکرار میخواد
ها یعنی هر هفت تا مهارت دوره هاش جداست؟ تا مدرک یکیو نگیری نمیتونی بری بالاتر؟ هزینه حدودی دو ...
اره مهارتها جدا بود کلاسش، ولی مثلا هر دوره دو سه مهارت برگزار میشد ولی هر مهارت ساعت جدا و هزینه جدا داشت، من ده یازده سال قبل رفته بودم یادم نمیاد اون موقع چند تومن بود
ها یعنی هر هفت تا مهارت دوره هاش جداست؟ تا مدرک یکیو نگیری نمیتونی بری بالاتر؟ هزینه حدودی دو ...
مقدماتی باید قبول میشدیم تا بتونیم پیشرفتشو شرکت کنیم