2777
2789

آشنای خیلی نزدیکم

ولی حفظ ظاهر میکنه

بچه کوچیک داره

امروز زنگ زد از داروخونه داروبچش زیاد شده بود پول کم آورده بود

سریع زدم براش

ولی خیلی اعصابم خورد

چرا باید برای بدیهی ترین نیازاهم معطل باشن

من چیکار کنم 

کلی گریه کردم از عصر

سعی کن غیر مستقیم کمکش کنی نمی‌دونم کادو بخری برا بچه اش یا مناسبتی بود هدیه پول بدی یا با کسی ک بهشون نزدیکه پول بدی بگی از طرف خودشون بدن بهش الان اوضاع همه خرابه دمت گرم اگه میتونی کمک کن با بچه کوچیک واقعا سخته شاید طرف محتاج یه کیلو میوه برا بچش باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توی این شرایط بودم دردش رو میفهمم الان اون هرجورشده حفظ ظاهرمیکنه مبادا کسی بهش بگه بدبخت،کاش هیچکس فقیرنبود

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍

حقیقتا اخلاقم خوب نیس اما برای کسی ک دیده وضع مالیش خوب نیس بچه آورده دلم نمیسوزه اصلا نمیتونم کمک کنم اما اونی ک متاسفانه خوب بوده دچار گرونیا شده و افتاده آره واقعا باید دستشو گرفت

سعی کن غیر مستقیم کمکش کنی نمی‌دونم کادو بخری برا بچه اش یا مناسبتی بود هدیه پول بدی یا با کسی ک بهش ...

از طریقی شنیدم به کسی گفته تو خونمون هیچیی نیست...

من نمیتونم کمکش کنم چیزی برا بچش میخرم سعی میکنه یه چی برا بچم بخره

میگم که خیلی حفظ ظاهر داره

ولی بشدت اعصابم خورررد

توی این شرایط بودم دردش رو میفهمم الان اون هرجورشده حفظ ظاهرمیکنه مبادا کسی بهش بگه بدبخت،کاش هیچکس ...

من خودمم بی پولی کشیدم چندسال اما حداقل اون موقع بچه نداشتم

خودمون دوتا بودیم خیلی سخت بود ولی سر میکردیم

بی پولی با بچه خیلی سختهه عذاب آور

من نمیدونم چطوری خودشو راضی کرده زنگ بزنه به من برا پول 

میگم خیلی آبرو داره

حالشو تصور میکنم تو داروخونه گرون شدن داروها مونده درمونده که چیکار کنه اشکم درمیاد

کاش یکم آروم شم

به همونی ک گفته هیچی تو خونمون نیست پول بده براش خرید کنه

وای اصلا اینطوری نیست اخه

فامیل نزدیکمه

شوهرش سرکار میرخ منتهی قسط و بدهی خیلی دارن نمیرسونن

مادرش کم وبیش درحد توانش کمک میکنه 

من اصن بخوام یه صدهزاری بدم ناراحت میشن بدجووور

من خودمم بی پولی کشیدم چندسال اما حداقل اون موقع بچه نداشتم خودمون دوتا بودیم خیلی سخت بود ولی سر م ...

من خودم همسرم سرکاربود اوضاع خوب بود بچه دارشدیم دخترم یکسالش بود که همسرم بیکارشدخانواده م بدون اینکه بگن پول میریختن توکارتم اما بازم انگارداشتم خفه میشدم،یکبار ازسرناچاری بچه پوشک نداشت شوهرم به پدرش گفت سرماه بهت پولشومیدم بگیرلطفا باورت میشه نگرفت اونجاهم خودم هم شوهرم آب شدیم فقط🥺

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍