2777
2789
عنوان

عصابم خیلی خرد

134 بازدید | 14 پست

سلام بچه ها خیلی عذابم داغونه دیشب خونه مادربزرگم بودیم گوشیم خاموش شد دخترم خیلی بهونه می‌گرفت بعد بهش گفتم بیا گوشیو بذارم داخل جیبت بریم خونه برنیم شارژ بعد بلند شد یکم راه رفت گوشی ار جیبش افتاد اصلا ارتفاعش زیاد بود یهو صفحه روش جدا شد دیگه روشن نشد اومدیم خونه به همسرم گفتم خودمم خیلی ناراحت بودم چقدر گریه کردم همسرم یکم غر زد که چرا بهش گوشی دادی و اینا چیزی نگفتم بعد دیدم باهام حرف نمیزنه با دخترم بازی میکنه شوخی میکنه بامن حرف نمیزنه خودشو گرفته بهش گفتم چرا با من اینجوری حرف میزنی میگه خجالت نمی‌کشه زبونتم درازه گفتم مگه چیکار کردم مگه برگشت گفت عوض اینکه بگی ببخشید احساس شرمندگی کنی حرف میزنی بنظرتون باید بخاطر اینکه دخترم شکونده گوشیو من معذرت خواهی کنم من خودم خیلی ناراحت شدم اصلا فکرشو نمیکردم بخاطر اینکه معذرت خواهی نکردم اینجوری حرف زد باهام 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بردار ببرش گوشی بخره ادب شه دختر منم آب دهن زده بود گوشیم خراب شده بود برداشتم بردمش گوشی خریدم اومدیم خونه قرار نیست خرابکاری بچه سر تو خالی کنه ک تو هواست نبوده تقصیر تو و...

بردار ببرش گوشی بخره ادب شه دختر منم آب دهن زده بود گوشیم خراب شده بود برداشتم بردمش گوشی خریدم اومد ...

کلا حرفش اینه گوشی بخره نمیخواد بخره برام اصلا گوشیم خراب بود یهو گیر می‌کرد صفحه بالا نمیومد حالا با این گوشی آنلاین شاپ هم کار میکنم دیوار آگهی میزارم 

کلا حرفش اینه گوشی بخره نمیخواد بخره برام اصلا گوشیم خراب بود یهو گیر می‌کرد صفحه بالا نمیومد حالا ب ...

نمیخوام بد بگما اما ی قهر لازمه وقتی گوشیت وسیله کارته وقتی اتفاقه افتاده با معذرت خواهی تو چیزی درست نمیشه