الان چند ماهه دعوا دارن خیانت دیده یه برادر دیگه هم دارن شوهرمنم کوچیکتراز همشونه ولی همه ی کارارو شوهرم انجام میده هروقتم قهر میکنه میاد خونه ما الان چند هفتس مادرشوهرمو خواهرشوهرم خونه منن.حالا مشکلم اینایی ک گفتم نیست.یوقتایی شوهرم واسه بعضی رفتاراشون باهاشون بحث میکنه اینام فک میکنن هرچیزی ک من میبینم زود کف دست شوهرم میذارم.تو خونه من با من سرسنگین رفتار میکنن شما بگین چیکار کنم؟؟
الان جدا بشه میرن خونه خودشون ؟؟بنظرم اگر قراره برن این مدتم بخاطر شوهرت تحمل کن چون تو این شرایط الان حرفی بزنی میگن از خداش بوده تو جدا بشی حسودی کردی به دخترش
باورت نمیشه که من ۵ سال با مادرشوهرم توی یه خونه زندگی کردم یعنی یه واحد دوتایی باهم خیلی تحمل کردم حالا که جداشدیم بازم همش اینجان و اینکه من خیلی رازداریشونو میکنم بازم میگن چرا فلان حرفو زد تو بهش گفتی هرچی قسم و ایه ک بخدا من چیزی نگفتم باهام سرسنگین شدنو میرن تو اتاق یواشکی حرف میزنن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.