2777
2789

الان چند ماهه دعوا دارن خیانت دیده یه برادر دیگه هم دارن شوهرمنم کوچیکتراز همشونه ولی همه ی کارارو شوهرم انجام میده هروقتم قهر میکنه میاد خونه ما الان چند هفتس مادرشوهرمو خواهرشوهرم خونه منن.حالا مشکلم اینایی ک گفتم نیست.یوقتایی شوهرم واسه بعضی رفتاراشون باهاشون بحث میکنه اینام فک میکنن هرچیزی ک من میبینم زود کف دست شوهرم میذارم.تو خونه من با من سرسنگین رفتار میکنن شما بگین چیکار کنم؟؟

باورت نمیشه که من ۵ سال با مادرشوهرم توی یه خونه زندگی کردم یعنی یه واحد دوتایی باهم خیلی تحمل کردم حالا که جداشدیم بازم همش اینجان و اینکه من خیلی رازداریشونو میکنم بازم میگن چرا فلان حرفو زد تو بهش گفتی هرچی قسم و ایه ک بخدا من چیزی نگفتم باهام سرسنگین شدنو میرن تو اتاق یواشکی حرف میزنن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به همسرت بگو یا این وضع رو درست کنه 

یا همینجور که داره کارای طلاق خواهرشو درست میکنه ، دنبال کارای طلاق خودتون هم باشه

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

به همسرت بگو یا این وضع رو درست کنه  یا همینجور که داره کارای طلاق خواهرشو درست میکنه ، دنبال ...

شوهرم خودش به تنهایی منو پیر کرده با اخلاقاش حالا باید اخلاق خواهرو مادرشم تحمل کنم با دوتا بچه کوچیک چطور جداشم؟